Караянчева: Много ми се иска НС да се превърне в център за градивни дебати

  • 15 декември 2017 06:59

  • 2142
  • 3
Караянчева: Много ми се иска НС да се превърне в център за градивни дебати
© Булфото (архив) / Караянчева

Ще бъда повече равна, отколкото първа.

Това заяви в интервю за БТА председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на. Много ми се иска Народното събрание да се превърне в център за градивни дебати, добави тя. По думите й с оставката си предшественикът й на поста Димитър Главчев, е доказал, че е държавник. Като емоционален човек, признава, че й е трудно, но трябва да сдържа емоциите си, за да бъде добър арбитър.

Хората не искат нови, предсрочни избори, защото наскоро вече са определили вота си, коментира още Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на и подчерта, че управляващата коалиция е стабилна, с перспектива за пълен четиригодишен мандат.

Причината за традиционно ниския рейтинг на парламента търси в думите, които се използват, както и в отношенията между самите народни избраници. В същото време Караянчева е на мнение, че отговорност за общественото доверие има ръководството на законодателната власт.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2142 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
уф че мирише

2017.12.19 | 23:29

3
ама мийте ги тези пут...ки бе, гербави шунди умрели.

2017.12.19 | 22:11

2
Хубаво е да искаш подобно нещо, но първо мини през някоя автомивка за отпушване на ушите, за да се вслушвате какво говори опозицията!

2017.12.15 | 10:42

1
Да, ама с такива недоразумения като вас (всичките!) - едва ли?!

Добави коментар

Водещи новини