Цветан Цветанов се срещна с представители на Камарата на строителите в България

  • 14 юни 2018 14:50

  • 1751
  • 1
Цветан Цветанов се срещна с представители на Камарата на строителите в България
©

Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа се срещна днес в Народното събрание с представители на Камарата на строителите в България. В разговора участваха и народните представители от ГЕРБ Данаил Кирилов, Ивелина ВасилеваИвелина Василева Ивелина Веселинова Василева е родена на 8 октомври 1969 г. в Бургас. През 1988 г.  завършва, Станислав Иванов и Петя Аврамова.

Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

В рамките на срещата Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа призова представителите на Камарата на строителите в България да бъдат активни и да участват в законотворческия процес със своите предложения. „Така ние впоследствие ще приемем добре прецизирани закони, които ще бъдат устойчиви и няма да се налагат чести изменения в тях“, уточни председателят на ПГ на ГЕРБ.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа коментира и промените, които управляващото мнозинство в парламента прие в Закона за обществените поръчки. „Искаме да спрем умишления саботаж на определени проекти, защото така се лишаваме от възможността да се възползваме от европейската солидарност“, подчерта зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветанов изрази мнение, че трябва да се сложи край на практиката при търгове да се избира изпълнителят, предложил най-ниска цена, без да се дава сметка, че това оказва пряко влияние върху качеството на изпълнението. Той увери представителите на Камарата на строителите в България, че ПГ на ГЕРБ винаги е с протегната ръка към тях, когато имат нужда от помощ.

На свой ред от Камарата на строителите в България благодариха на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и на ПГ на ГЕРБ за личната им ангажираност с казусите от техния бранш и изразиха надежда, че това няма да е последната среща между тях.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
1751 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Наталья

2018.06.14 | 15:12

1
Здравейте)
Аз съм много привлекателно и секси момиче.
Харесва ми да пътувам
Търся човек, който да ме покани.
Покажете страната или града.
Моите интимни снимки на сайта >>>> http://lovechat.usa.cc

Добави коментар

Водещи новини