Станишев: Битката ми с Първанов е в полза на Бойко Борисов

  • 27 януари 2012 09:49

  • 1396
  • 1
Станишев: Битката ми с Първанов е в полза на Бойко Борисов
©

Лидерът на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на казва, че не е направил нито една стъпка, за да предизвика безсмислената по думите му битка с Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в. “Не смятам, че тази битка е неизбежна. Напротив, убеден съм, че подобна битка ще навреди на БСП. Тя може да обслужи само ГЕРБ и Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Той ще каже – вижте, дясното се разпада, центърът го няма, левите се бият помежду си”, казва Станишев е интервю за “Преса” и добавя, че няма намерение да води никакви битки, още повече срещу бившия лидер на партията и бивш президент.

Разговорът между него и Първанов предстои. Досега, казва Станишев, президентът беше държавен глава и не смятах, че е уместно да се обсъждат партийни въпроси с държавен глава допреди няколко дни.

Запитан дали се чувства и неформален лидер на БСП, Станишев отговаря, че има самочувствието на човек, който се е изградил като лидер на партията за 10 години. “И разбира се, когато бях избран, това беше благодарение на позицията на тогавашния лидер и новоизбран президент Георги Първанов”.

Станишев изброява няколко имена на хора, които той е избрал и развил. “Не един и двама., И Антон Кутев, и лидерът на младежкото обединение Явор Гечев, и Драго Стойнов, и Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, и Мая Манолова...Те сега за политици са в изключително млада възраст, но когато станаха депутати, бяха още по-млади”.

Последвайте канала на

Novini.bg
1396 1

Коментари 1

Добави коментар

2012.02.13 | 13:03

1
ДА ЕБА СПЕРМОЛИЗЕЦА ДА ЕБА

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини