Данаил Кирилов: Не знам Нинова на колко години е, но не е вярно, че приватизаторите са само на прекл

  • 14 ноември 2017 09:25

  • 4684
  • 4
Данаил Кирилов: Не знам Нинова на колко години е, но не е вярно, че приватизаторите са само на прекл
© БНТ

Приемането на закона няма да стане от един път. Трябват ни 180 гласа за промяна в Конституцията. Дори и в коалиция за гласуване с БСП пак няма да стигне бройката. И все пак, ако БСП не ни подкрепят, процесът ще стане още по-дълъг. Това коментира председателят на правната комисия и депутат от ГЕРБ Данаил Кирилов в студито на "Денят започва" по БНТ.

"ГЕРБ ще предложи промени в Конституцията, за да отпадне давността за разследване на приватизационните сделки. Възприехме да увеличим нивото на разследване и чрез промени е закона. Ние ще коментираме само наказателните последици в този закон, но няма да има пряка или задължителна последица по самата проватизационна сделка", заяви Кирилов. 

"Останали са около 20 дружества и обекти, които са включени в забранен списък. Те не могат да се приватизират. Приватизацията е приключила към 2017 година", разкри още председателят на правната комисия.

"Имало е сделки, които са били разследвани и дори с обвинение на Прокуратурата. Но множестовото от сделките, които са отишли на съд са прекратени по давност. В най-масовия и критичен момент за приватизацията съдилищата се въздържаха, игнорираха и прекратяваха производствата", допълни още Кирилов

"Не знам на колко години е Корнелия Нинова, но не е вярно, че приватизаторите са само на преклонна възраст", завърши темата Данаил Кирилов.
 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
4684 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Гост

2018.01.14 | 23:35

3
Този ходиллие на логопет
амиииии

2018.01.14 | 23:35

4
ти ходил ли си на училище!!!!!!
В

2018.01.14 | 23:35

2
Педер
гост

2018.01.14 | 23:35

1
Вие от ГЕРБ изобщо не се интересувате от живота на нацията-това,че сме най бедни в ЕС,това,че всеки ден има бити и изнасилени възрастни хора,че от беднотия и безпаричие умират болни хора,за вас е важно да унищожавате всеки който се опълчи на партията ви и лидера и.Да вдигате

Добави коментар

Водещи новини