В БСП всичко било спокойно

  • 24 януари 2012 19:04

  • 665
  • 0
В БСП всичко било спокойно
©

Председателят на социалната комисия в парламента Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на заяви, че в БСП няма напрежение заради лидерската позиция, но има несигурност за политиката на партията в следващите 4 месеца.

Според Стойнев не е ясно дали левицата ще се занимава с вътрешни партийни проблеми или ще продължи да предлага алтернатива на сегашното управление:

"Това, което иска БСП, е господин Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на и господин Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в, двама доказали се политици, да седнат на една маса и да очертаят бъдещето на БСП. Има отчетно-изборна кампания, накъде върви партията, с какви насоки, с какви политики. Може да се говори евентуално и за коалиционни политики. Всичко е възможно. Но бъдещият лидер ще бъде избран от конгреса. Там ще има, предполагам, около десетина имена, които ще фигурират, защото всяка една организация на БСП - това са независими структури. На тях по никакъв начин не може да им се влияе."

Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на не даде конкретен отговор дали ще се кандидатира за лидер на БСП, информира БНР.

Последвайте канала на

Десислава Станева
665 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини