Проф. Петров предаде поста на проф. Ананиев (снимки)

  • 10 ноември 2017 12:56

  • 1274
  • 0
Проф. Петров предаде поста на проф. Ананиев (снимки)
© Булфото

"Имате безрезервната ми подкрепа. Пожелавам ви кураж и с Бога напред". С тези думи проф. Петров предаде поста здравен министър на наследника си Кирил АнаниевКирил АнаниевКирил Ананиев е министър на здравеопазването в третия кабинет на Бойко Борисов. Роден е през.

Проф. Николай Петров връчи на Ананиев отчет за дейността на министерството през последните 6 месеца. Заедно с него му даде и една икона, за да пази него и екипа му.

"Познавам професор Петров много отдавна. Работим отдавна. Невероятен човек и професионалист е. Ще ползвам неговия опит и ще споделям моя. Надявам се да продължим да работим заедно и занапред. Ще се опитам да продължа дейността на министерството и да я доразвия", каза новият здравен министър.

"Подготвил съм план за действие във всички приоритети, които е заложило правителството и здравното министерство. Наясно съм, че никой няма да ми даде нито 100, нито 30 дена. Благодаря от сърце за всичко, което сте направили. Желая ви успех!", благодари от своя страна Ананиев. 

Кирил АнаниевКирил АнаниевКирил Ананиев е министър на здравеопазването в третия кабинет на Бойко Борисов. Роден е през обеща да информира за всички свои предложения и решения, които ще обявява на здравна комисия в парламента.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1274 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини