Цветанов: Дължим на пазителите на реда уважение и признателност

  • 08 ноември 2017 11:41

  • 1405
  • 1
Цветанов: Дължим на пазителите на реда уважение и признателност
© Novini.bg

Днес честваме един от най-големите есенни празници – Архангеловден. Неслучайно именно днешният ден е избран за професионален празник на българските полицаи, защото Свети Архангел Михаил е символ на властта, реда и законността. Това написа във Фейсбук председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

"Всички ние, българските граждани, дължим на пазителите на реда уважение и признателност към тяхната професия, защото те са призвани да защитават ежедневно и самоотвержено човешкия живот и здраве. На светлия празник се обръщам към полицаите и към всички хора с пожелание за здраве и сила, на имениците пожелавам късмет и лично щастие. Вярвам, че празници като днешния са доказателство, че доброто винаги тържествува над злото. Честит празник!", пише Цветанов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1405 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.11.08 | 17:14

1
на справедливоста бе цветанов , а ТЯ нещо е изгубила връзката със власта ,закона и реда , та имайте притеснения от АРАХАНГЕЛА

Добави коментар

Водещи новини