Хамид Хамид: Патриотите дърпат държавата към дъното

  • 02 ноември 2017 18:06

  • 4050
  • 8
Хамид Хамид: Патриотите дърпат държавата към дъното
© БТВ

Ако Обединените патриоти бъдат отстранени от властта, ДПС може и да не подкрепи инициирания от БСП вот на недоверие срещу правителството. За това намекна в предаването "Лице в лице" по БТВ зам.-председателят на ПГ на ДПС Хамид Хамид.

Той уточни, че ДПС искат първо да прочетат мотивите за вота и тогава ще решат как да действат.

Позицията ни по отношение на Обеденените патриоти е непроменена от първия ден на сформиране на властта. Имам чувството, че ако те не бъдат изгонени скоро, цялата власт ще бъде разтурена. Тези националисти дърпат цялата държава към дъното. Вината за допускането на националистите във властта е на ГЕРБ. Напоследък и те се превръщат в такива националисти, това е някакъв синдром, заяви Хамид.

А и спомняме си какво е бъдещето на партньорите на ГЕРБ – Реформаторите ги няма на картата. Подобно бъдеще чака и Обединените патриоти, добави той.

Корупцията е тежък проблем на обществото, виждате че министър си отиде заради това. За съжаление, вицепремиерите на националистите все още не са си подали оставката, това е големият проблем, посочи депутатът.

Хамид Хамид коментира и внесения от него и колегите му от ПГ на ДПС Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на и Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на законопроект за КТБ. Това, което ни накара да напишем текстовете, е че грабежът продължава. Схемата е проста и ефективна. Законодателството ни е устроено да регулира нормална банкова система, а КТБ не е нормална банка. Тя е източена от мустаката престъпна група, заяви зам.-председателят на ПГ на ДПС.

Подготвяме още няколко законопроекта в тази посока. Това не е извънредно законодателство, в историята на българския парламент има десетки случаи на приемане на закони, които важат със задна дата. Очаквам да предоставим на синдиците на КТБ ефективен способ, чрез който те да предявят претенции към тези грабители. Все още не сме търсили подкрепа от останалите партии в парламента, тъй като искаме да видим кой иска разграбените активи да се върнат в държавата и кой играе с грабителите, каза още Хамид Хамид.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4050 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Пян_Гъ

2017.11.04 | 21:39

8
Изобщо не я дърпат, ами ви се ще отново във властта, за да правите лапалома. Какво е правите на много загрижени? Ще се ориентирате към другите партии - в БГ не може да има етнически партии. Двама-трима еничари изобщо не оправят положението с електората, който е турскоезичен, ан
Ввв

2017.11.04 | 21:39

7
Хамид ли си,Пипит ли си.айде при Ердоганчо

2017.11.04 | 21:38

6
Какви патриоти са това като не знаят кой е Ботев и Левски даже не ги споменават!
Нанай

2017.11.03 | 10:17

5
Поредният боклук.Да изчистим!

2017.11.03 | 10:17

4
Ама не сме ли вече на дъното? Щом слушаме такива подлоги
амсалак

2017.11.03 | 10:17

3
Не, просто ви издърпаха килим4ето изпод пантофките, следват обръ4ите от фирми и разпределянето на порциите, както и успехи на ССК в сферата на хидроинженерството и изу4аването на подземния живот на мравките около АМ Струма...
Метгонтан

2017.11.03 | 01:13

2
Калмари по родопски

2017.11.03 | 00:21

1
Хамид Хамид коментира и внесения от него и колегите му от ПГ на ДПС Йордан Цонев и Делян Пеевски законопроект за КТБ - PALNA PALITRA OT EXPERTI I RODOLÜBTSI

Добави коментар

Водещи новини