Бойчев към Главчев: Не правите добра услуга на Борисов като го криете

  • 20 октомври 2017 12:42

  • 3087
  • 1
Бойчев към Главчев: Не правите добра услуга на Борисов като го криете
© Пресцентър БСП

Заместник-председателят на ПГ на "БСП за България" Жельо Бойчев възрази за върнат въпрос към премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г относно публикуваната на 7 октомври на страницата на Министерския съвет позиция на вицепремиера Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 с ултиматум към четири български медии.

Той обясни, че искали да знаят какво е отношението на министър-председателя към тази позиция на Симеонов, но въпросът бил върнат с аргумента, че позицията не се отнася до дейността на правителството. "Не правите добра услуга на Борисов с лишаването му от възможността да дойде в тази зала, оттук българските граждани да разберат отношението му", обърна се Бойчев към председателя на Народното събрание Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в.

Не само към министър-председателя, към нито един министър не съм с намерение да правя услуги, отговори Главчев. Той отбеляза, че във въпросите си депутатите искат становище по политика. В това, което питате, не смятам, че става въпрос за политика, добави председателят на парламента.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3087 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.10.21 | 07:24

1
да .така е ..тука няма вице-премиер,тука има един винкел и ако боко много се обажда ,един винкел зад врата ...това му беше казано на боко директно в очите...

Добави коментар

Водещи новини