Мая Манолова: "Топлофикация" като Хари Потър магьоснически прибира парите на хората (видео

  • 20 октомври 2017 12:08

  • 6699
  • 6
Мая Манолова: "Топлофикация" като Хари Потър магьоснически прибира парите на хората (видео
© Булфото (архив)

Пред централното управление на "Топлофикация София" омбудсманът Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на направи отчет по повод 2 г. от встъпването си в длъжност, предаде репортер на Novini.bg

Манолова обясни, че на всички вече им е омръзнало да слушат отчети за постижения, както и да гледат табла на отличници. Тя уточни, че избира това място за отчета, защото не е успяла през тези 2 г. да се пребори с топлофикационното дружество. Тя обаче категорично заяви, че не се отказва и ще продължи битката с монополиста.

Омбудсманът отчете, че все още има работа и с банковите институции, които по думите й, също по незаконосъобразен начин събират такси от гражданите. Манолова добави, че ще продължи да се бори и срещу производителите на храни, които въвеждат двоен стандарт за българските граждани. Това, по думите й, е крайно унизително.

Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на посочи, че както авторката на книгите за малкия магьосник Хари Потър Джоан Роулинг е обиколила 12 издателства, докато бъде издаден бестселърът, така и тя няма да се откаже от битката с всички, които нарушават правата на гражданите. "Топлофикация" е един мой Хари Потър, който с магьоснически способности събира парите на столичани, заяви омбудсманът.

От отчета стана ясно, че през последната година 34 592 граждани са потърсили съдействието на омбудсмана. 12 106 са постъпилите жалби, като една голяма част от тях са приключени. Най-много жалби има от София-град, област Пловдив, област Варна. Класацията по потребителски жалби води "Топлоснабдяване".

Манолова отбеляза, че е провела три важни законодателни инициативи - законодателни промени в Гражданския процесуален кодекс, законови промени за закрила на работещите от некоректни работодатели и промени в Закона за собствеността и ползването на земеделските земи и за арендата в земеделието, които са насочени срещу измамите със земеделски земи. Отправени са и две искания за сезиране на Конституционния съд.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
6699 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Иво

2017.10.20 | 18:08

6
От много години ни тормозят тези лайна!
пенсионер

2017.10.20 | 18:08

4
"Топлофикация" като Хари Потър магьоснически прибира парите на хората." Да така е,госпожо Манолова,но с едно съществено пояснение: Чрез българският съд!

2017.10.20 | 18:08

5
Това бе изключително важна отметка от твоя страна, браво!

2017.10.20 | 18:08

3
Каква е тази ЦЕНЗУРА,бе редакторчета!? Под нито един материал за Дебелото Прасе с картонче в ДС не може а се коментира. Цвък и Тиквуний са къде къде по-демократични и широко скроени и позволяват коментари и всякакви оценки,докато този Политически Андрешко,минал през всички
Ввв

2017.10.20 | 18:08

2
Бананова република,какво очаквате вие?

2017.10.20 | 15:26

1
Дерът кожи.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини