Мая Манолова: Битката с ЧСИ-тата е и батална, и брутална

  • 12 октомври 2017 08:13

  • 5605
  • 5
Мая Манолова: Битката с ЧСИ-тата е и батална, и брутална
© БНТ

Битката с частните съдебни изпълнители е и батална, и брутална.

Това заяви в сутрешния блок на Националната телевизия омбудсманът на България Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

Според нея става дума за огромни интереси не само на ЧСИ-тата, но и за големите кредитори и големите длъжници. Затова няма как борбата да протече гладко.

„Аз събрах проблемите на малките длъжници в 6 пункта. Гражданите не трябва да бъдат съдени, без да знаят. Длъжникът трябва да плати още в рамките на съдебен процес, без да стига до ЧСИ“, допълни Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

По думите ѝ веча са подобрени въпросите по призоваването и се създават достатъчно надеждни гаранции гражданите да не бъдат съдени, без да знаят.

„Ако не си намерен на адреса ще трябва да се води съдебно производство, а не бърза процедура. Създадохме възможности да се плати в рамките на процес. Остават 4 важни теми“, коментира омбудсманът.

Тя допълни, че онова, което вероятно няма да се случи, е може би шестата точка по отношение на банките.

„Аз съм отговорен човек и не бих си позволила да правя предложения, които биха съсипали съдебния процес, които биха поставили на карта банковата система. Търси се баланс“, заяви Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
5605 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2017.10.17 | 15:47

5
нищо, освен шум не прави другарката....

2017.10.12 | 15:29

1
МРЪНЬО Е НАПРАВИЛ ПОВЕЧЕ ..РЕДОВНО СИ Е ВЗЕМАЛ ЗАПЛАТАТА ...
ГрамотнаСъм

2017.10.17 | 15:47

4
Батална битка а ? Пак сме сънували руски буквари , ама не сме ги прочели правилно ...
j1

2017.10.17 | 15:47

3
Давай Майче, никога не съм предполагал, че ще ми станеш симпатична. Ние сме с теб, пострадалитеот ЧСИ!

2017.10.17 | 15:46

2
Голям рев,пострадалите от ЧСИ,като теглите кредит не мислите какво правите. Просто си кажете че не искате да си връщате дълговете. А Мая си прави предизборна кампания на ваш гръб.

Добави коментар

Водещи новини