Сидеров: Тенденциозно е да се иска оставката на Валери Симеонов (видео)

  • 19 октомври 2017 14:36

  • 5959
  • 9
Сидеров: Тенденциозно е да се иска оставката на Валери Симеонов (видео)
© Булфото (архив)

Сигурно много кусури могат да се намерят на Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16, но да му се иска оставката само на него, при положение че има решение на Министерския съвет, означава тенденциозност.

Това заяви председателят на ПГ на "Обединени патриоти" и лидер на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа в отговор на декларация на "БСП за България". Когато човек върши нещо, той не е застрахован от грешки, защити той Симеонов. Сидеров отбеляза, че Нинова се позовава на решение на Министерския съвет, с което оградата на българо-турската граница е обявена за обект от националната сигурност и иска оставката на министър Валентин РадевВалентин РадевВалентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи в кабинета "Борисов 3" до 31 август 2018 и на вицепремиера Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16. Защо след като има решение на МС, тя не иска оставката на министър-председателя, вицепремиерите и всички министри, защо само на тези двамата, попита той. "Министър Радев бил предложил това решение, а за Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 защо - не знам, защото Елена Йончева не я пуснали до оградата", коментира Сидеров.

"Елена Йончева правила някакъв мистериозен филм, който съдържал страхотни данни, но не е ясно дали ще бъде излъчен, не ясно как ще бъде излъчен, но всички са поканени, включително да арестуват 80 души от БСП", коментира още лидерът на "Атака". Никой няма да бъде арестуван, успокой той. В тази зала, ако някой е бил арестуван, това съм аз, добави Сидеров.

Той попита защо от известно време БСП, припявайки на ДПС, иска оставката на Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16, защо патриотите са лоши и не трябва да бъдат във властта. И си отговори - "защото наближава председателството на Съвета на ЕС в България и то ще легитимира управление, което е успешно, води до стабилност, има икономически ръст и нещата са добре в геополитически план за България". Това е лошо за ДПС и за БСП, защото ще покаже, че в управлението могат да бъдат патриотични формации, каквито са "Атака", НФСБ и ВМРО, каза Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Той се обърна специално към Групата на ДПС, която от известно време разпространявала внушението, ча националисти никъде в Европа не били допускани до властта. Това просто не е вярно, каза Сидеров и отбеляза, че председателството на ЕС от страна на Словакия е било домакинствано от правителство от четири партии, едната от които националистическа. В момента Естония е домакин на Съвета на ЕС и в управлението на страната участва Консервативната национална партия на Естония, която сама себе си обявява за националистическа, посочи още той. Нямаме основания да се притесняваме от термина национализъм, каза лидерът на "Атака".

Той отбеляза, че във всяка държава има обекти на националната сигурност. Идете да снимате стената, която Израел построи с Палестина, призова той. Не само ще ви арестуват, но няма да може да ви спаси никой, коментира Сидеров. По думите му оградата по българо-турската граница е свършила работа и нелегалното мигрантство е сведено до нула. Когато искате оставки, започнете от себе си, заяви той.

Последвайте канала на

БТА
5959 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2017.10.31 | 06:42

9
Ега ти държавата !!!! Луди и мафиоти да те управляват !!!!!

2017.10.31 | 06:42

8
Педал !!! Къде се покри бе шушляк ??? С колко мангизи ти затвориха устата ??????

2017.10.31 | 06:42

7
Бреее тоя се показа накрая...бях го помислил за умрял.

2017.10.31 | 06:42

6
ние те ; ние те майстора във хвърлянето на прах в очите на хората циркаджия
Кур

2017.10.31 | 06:41

5
Сидеров майната ти.Затвор за теб о др.мърляци .Анатема
гошо

2017.10.31 | 06:41

4
Компаньонки на ГРОП.

2017.10.31 | 06:41

3
Я да мълчиш, фурнаджийска лопато, преди беше срещу Тиквата сега му пристана.

2017.10.31 | 06:41

2
Браво Сидеров

2017.10.31 | 06:41

1
Лудите Сидеров и Валерка се подкрепят явно лудостта сред патриотите е заразна!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини