Валери Симеонов: Всеки крупен бизнесмен, който поиска среща с мен, я получава

  • 29 септември 2017 12:14

  • 11103
  • 3
Валери Симеонов: Всеки крупен бизнесмен, който поиска среща с мен, я получава
© Булфото

Безумие и самоубийство е да се прави парламентарна комисия, на която да се говори за това какви са количествата на боеприпасите, от какъв характер са и за коя държава. Това заяви пред журналисти в парламента вицепремиерът Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 по повод обвиненията на левицата за нерегламентирани срещи с представил на оръжейна фирма.

Според него това е най-бързият начин да си загубим пазарите на най-печелившото производство, което има България.

По настояване на г-н Гебрев аз проведох среща с него. Естествено, това беше грозно оцапано от Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, която ме обвини, че съм си шушукал по кабинетите с оръжейни търговци. Не е така. Всеки крупен бизнесмен или мениджър, който поиска среща с мен, я получава. Второ, срещите никога не ги провеждам сам, а в присъствието на съответния ресорен съветник от моя кабинет, на началника на кабинета. Не се крия, нямам какво да крия и да шушукам, с който и да било. Може би това е практиката на г-жа Нинова да си шушука, с който й падне, но при мен, когато някой идва, първо се записва долу на пропуска, след това при мен на секретарката“, коментира Симеонов.

По думите му Гебрев е настоял за среща, приел го е и е изложил своите виждания по въпроса. „Същия ден веднага повиках и г-н Караниколов и той изложи своите виждания по въпроса, тъй като имаше известни разминавания. В 15.00 часа ги срещнах и двамата за изясняване. Към момента бих желал този въпрос повече да не се коментира“, допълни той.

Оценка на министъра няма да давам. Трябва да се концентрираме върху въпросите за наличието на боеприпаси на пристанище „Бургас“ и 4000 човека с риск да останат без работа и без заплати“, допълни вицепремиерът.


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
11103 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2018.01.08 | 15:06

3
всеки ;крупен бизнесмен ; получава ;закон; в негова полза само и единствено след като си плати , принципи , а ?
Karo

2018.01.08 | 12:18

2
Моралния компас на Валерката е за спешен ремонт.
явно много иска да се въплати поне в

2017.10.03 | 15:54

1
господин 10% ...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини