Ивайло Московски: Борисов определя моя рейтинг, не хората

  • 20 януари 2012 08:14

  • 910
  • 2
Ивайло Московски: Борисов определя моя рейтинг, не хората
©

Около един милион евро може да превежда БДЖ към германците за мотрисите.

Средствата не са достатъчни, но се надяваме да се извърши приватизацията на "Товарни превози", за да може да се  възстановят част от задълженията.

Това каза в интервю за сутрешния блок на БНТ министърът на транспорта Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета.

Той поясни, че нетната стойност на БДЖ "Товарни превози" е около 300 млн. лв. и затова критериите са по - високи. "Трябва стратегически инвеститор да влезе там, за да може да се направят необходимите инвестиции", добави министърът. Московски изрази надежда, че ще се намерят желаещи да участват в приватизацията.

Нямаме трудности в разговорите с вицепремиера Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи, заяви Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета.

Министърът на транспорта съобщи, че пътниците се връщат в железопътния транспорт. Той поясни, че не може да бъде отчетен точният брой на пътуващите заради празниците,

Московски каза още, че се правят всякакви мерки, за да бъдат прекратени кражбите.

"Не съжалявам, че се съгласих да бъда министър на транспорта. Не се обиждам и не ме демотивира това, че съм с най- нисък рейтинг в сравнение с другите министри от кабинета", заяви Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета и поясни, че неговият рейтинг е този, който даде премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Последвайте канала на

Десислава Станева
910 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2012.01.20 | 14:00

2
само като го видиш и разбираш, че е изпечен мошеник

2012.01.20 | 14:00

1
Абсолютен путьо!!! Ама то всичките Му министри/ че и т.нар. президент/ са такива, к`во ли да се учудва човек! Обграждаш се с олигофрени/ да ме прощават болните такива!/ и "звездата" ти грее едно такова "пътеводно"...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини