Красимир Велчев: За 25 години ДПС не направиха нищо за своите избиратели (видео)

  • 28 септември 2017 12:20

  • 1883
  • 2
Красимир Велчев: За 25 години ДПС не направиха нищо за своите избиратели (видео)
© Булфото

Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на коментира поисканата от ДПС негова оставка като председател на Комисията по вреоизповедания и правата на човека. Той обясни, че вече втори мандат е председател на тази комисия, което говори за доверието, което са му гласували от ГЕРБ. „Излъчен съм от парламентарната комисия на ГЕРБ и само те могат да решат дали да се оттегля“, подчерта той, предаде репортер на Novini.bg.

„От ДПС внасят промени в Закона за политическа и гражданска реабилитация на репресираните лица на всеки шест месеца“, обясни Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на. „Това е, за да покажат на този електорат, не тези отрудени хора, които заслужават много повече и са лъгани толкова години, че нещо са направили. ДПС е на власт вече 25 години, винаги е била на власт с изключение на тези години, в които ГЕРБ управлява. През това време те нищо не направиха за своите гласоподаватели“, подчерта той.

"В онези години имаше активни борци, те и техните наследници получаваха привилегии. Това което от ДПС искат е на репресираните да бъде изплатена еднократна сума, след това да им бъдат дадени пенсии, както и на техните наследници. Цялото ни общество заслужава много повече. Правим всичко възможно и със заплати и с пенсии хората да получават повече“, увери той.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1883 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.10.05 | 10:13

2
А СДС направи нещо за 28г., освен че съсипа държавата и ни направи за резил в Европа и света.
Karo

2017.10.05 | 10:12

1
Но пък бяха много полезни за всички останали партии, да им прехвърлят цялата отговорност за корупцията и обръчите от фирми знаейки, че нама да им намали електоратът.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини