Прошко Прошков: Столичната община е врящ казан

  • 09 май 2011 13:48

  • 1441
  • 1
Прошко Прошков: Столичната община е врящ казан
©

Столична община е марионетна проекция на държавата – врящ казан от административен хаос и най-безсилният общински съвет, който София някога е познавала. Това обяви единият от кандидатите на ДСБ за кмет на столицата Прошко ПрошковПрошко Прошков Прошко Прошков е български политик от ДСБ, кмет на столичния район Лозенец от 2007 г. Прошков е.

Той обвини управляващите в София, че са маркирали територията около казана с корпоративни интереси.


Днес Прошков обвини ГЕРБ, че са пречупили гръбнака на средната класа чрез заиграване с монополите. Това е довело до проблеми за малките и средните предприятия и до драстично понижаване на жизненото равнище на хората.

Кандидатът на ДСБ се възмути още, че след решението на Конституционния съд да оспори няколко текста от Изборния кодекс, изборните правила отново не са ясни.

„Идвайки на власт, Бойко Борисов обеща, че няма да прави като Тройната коалиция, която несъмнено правеше изборни сметчици в последния момент. ГЕРБ се страхуват да покажат своите кандидати, за да се ориентират до последния момент и за да извадят поредната марионетка”,каза Прошков. В същото време чрез вътрешния вот ДСБ ще извадят автентичните лидери.

В неделя Прошков ще се изправи срещу другия кандидат на ДСБ - Петър Москов, за доверието на съпартийците си. Тогава тъмносините ще проведат вътрешни избори за кандидат-кмет на партията.

Спечелилият вота ще се изправи срещу кандидата на СДС Владимир Кисьов на отворени избори, които трябва да излъчат претендентът на Синята коалиция за кметския вот наесен.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1441 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Величков

2011.10.20 | 12:38

1
Виждаме че е човечен Прошков и народна душа. Има още път да се извърви до изборите и ако си изиграе правилно картите може и да успее

Добави коментар

Водещи новини