Сергей Станишев : Георги Първанов никога не е бил срещу ГЕРБ (видео)

  • 16 януари 2012 08:19

  • 8681
  • 19
Сергей Станишев : Георги Първанов никога не е бил срещу ГЕРБ (видео)
©

Аз наблюдавам че президентът говори повече като партиен политик, отколкото като президент. Нека мине 22 януари, когато Росен Плевнелиев стане държавен глава и тогава ке дам своето мнение, заяви лидерът на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на по Нова телевизия.

В БСП има място за всеки който искрено работи за успеха на партията и се противопоставя на това пагубно поведение. Аз съм единствения, който има изключително ясна и категорична позиция против ГЕРБ. Първанов никога не е имал толкова ясна позиция, заяви Станишев. Президентът заявява недвусмислено амбиции за политическа кариера. Може би за тези амбиции аз не съм най-подходящия лидер на БСП, тъй като имам ясна линия на поведение. Имам какво да дам и да бъда ясен опонент на ГЕРБ. Нека видим какви са крайните позиции на президента и тогава ще дам своето мнение. Първанов вече каза, че може би трябва да се намери трето лице от младите хора, който да оглави БСП. Аз съм човекът, който най-много лансира младите хора, категоричен е Станишев. Това, което мога да кажа е че аз никога няма да започна война. Това би означавало компромис към ГЕРБ. Няколко години трябваше да се утвърждавам като лидер и авторитет в партията. Знам колко много хора ме разглеждаха като човек, който може да бъде управляван и манипулиран, каза Станишев. БСП няма нужда от задкулисни кукловоди и партията няма да прости на никого, ако започне вътрешна разпра, заради лични амбиции.

Основната задача на БСП е да се подготви за парламентарните избори независимо кога ще бъдат проведени. Това заяви в предаването Здравей България по Нова телевизия лидерът на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

БСП е единствената ясна и последователна опозиция на ГЕРБ. ГЕРБ продължава да хленчат за наследство, дори американския посланик каза, че те трябва да мислят за бъдещето. Това е най-олигархичното и монополистично управление, убеден е Станишев. Във всеки сектор малките бензиностанции 2000 на брой, където работят 10 000 души няма отсрочка, въпреки че не могат да дадат кой знае колко приход в хазната. Защо за Лукойл може, а за малките не може – ГЕРБ всъщност разчиства пътя за големите вериги, които ще заемат освободените 50 общини, където в момента има малки бензиностанции.

Промените в Закона за горите всъщност са държавна помощ, тъй като спестява десетки милиона лева от инвестиции. Характерът на управлението на ГЕРБ пролича през последната седмица не само със загиналото момиче в Перник и отношението към Ангел Марин, който получи орден по предложение от МС. Няма премиер, който може да се сравни по степен на овластяване с Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, убеден е Станишев. Управляващите хвърлиха 100 млн. лв. на изборите. Не може да кажем, че ГЕРБ няма потенциал, но купуването на гласове през изминалата кампания надхвърли всичко, смята лидерът на БСП.

Последвайте канала на

Novini.bg
8681 19

Свързани новини

Коментари 19

Добави коментар
Георги Иванов

2012.01.16 | 19:15

11
Знаете ли,защо почти всички чалга-политици постоянно клеветат,плюят и обвиняват Сергей Станишев. Въпреки всичко той се доказа като един млад,перспективен,открит ,принципен и действително с ясна и категорична позиция и най-авторитетният лидер на левите сили в Европа - това не е случайно.........

2012.01.17 | 00:41

19
Прав си,наистина не е случайно! Баща му беше до бай Тошко едно време,а това тук е отрочето му.Няма случайности.И докато аз се чудя как да се спася и къде да емигрирам,човека дето няма 1 минута трудов стаж,дава акъл на цяла България. "В БСП има място за всеки който искрено работи за успеха на партията" Ето това ми направи впечатление.Не за успеха на България,а за успеха на партията.Вече ми е през шмайзера де.Аз съм решил твърдо за себе си да емигрирам.Осравям вас да се надявате и да извоювате успеха на партията.
Ха ха ха

2012.01.17 | 00:40

18
Нека не забравяме че ГЕРБ управлява единствено заради точно това нахилено момченце и заради " умните " му изказвания . Ако на народа не им беше писнало от заигравките му с Мадридския и Догановите ибрикчии ГЕРБ щяха и сега да гледат властта през макарон.
АмА много ще ми стане кеф след 22ри

2012.01.16 | 19:42

14
искам комунистите да се изядат с парцалите един друг. Искам майор Гоце да надупи Сергей без вазелин и да го прати при другите откачени комунисти в Европа там те да си го ебат. И после гледай как бай ти Гошо оглавява престъпниците от БСП и почва да лае. ХАХах ей сега почна сапунката

2012.01.16 | 19:58

17
А ТАКА БАТЕ СЕРГО НИЕ СМЕ С ТЕБ ЩЕ ГИ СМАЧКАМЕ ТИЯ ФАШАГИ И ЧОРБАДЖИИ ИЗЕДНИЦИ. САМО БОЙ ПО КАСКАТА БАЦЕ. ХА ХА ХА ,ТИЯ СА КАТО ЗЛО КУЧЕ КОГА ОТ ЗЛОБА ЩЕ СИ ИЗЯДЕ ТАШАЦИТЕ АМА НЕ МОЖЕ ДА ГИ ДОКАЧИ

2012.01.16 | 19:42

16
АКО....Абсурдистан беше НОРМАЛНА Държава ,Кратуня не бе достоен син на партията-майка и бе изпълнил обещаното...Серго с половината си министри трябваше задълго да е в зандана....Само кражбата от "заменките" е на стойност над 9 милиарда лева....Но това е....Абсурдистан..!!!!!
ЦАР КИРО

2012.01.16 | 19:42

15
СМЕШНО,МАЛКО ПЕДАЛЧЕ,КОЕТО НЯМА ЕДИН РАБОТЕН ДЕН,ТО ЩЕ НИ ДАВА АКЪЛ!!!!!
потресена от глупостта на българина

2012.01.16 | 16:06

9
Абе, лумпени, абстрахирайте се ,че е от БСП, вникнете в това, което говори

2012.01.16 | 19:41

13
Уважаема госпожо,точно там Ви е проблема-че се прехласвате по политици ГОВОРЕЩИ ХУБАВО, а не Ви интересува каква политика водят като вземат властта!!!!!! Борисов със всичките му кусури говори каквото му дойде на устата и каквото мисли,НО СЕ МЪЧИ ДА промени България към по добро,докато чевени,сини,жълти и турско сини само ГРАБИХА и ни омайваха с благи слова....Схващате ли защо Борисов е сигурен за втори мандат!!!!
Per

2012.01.16 | 15:39

3
Станишев не споменава най-важното. Кой е виновен Герб да управляват България ?

2012.01.16 | 19:15

12
Разбира се, че комунягите са виновни ГРОБ да управлява или по-точно да съсипва България ! Ако Румен Петков си го беше оставил глав-сек на МВР сега нямаше да загиваме и да сме посмешището на Европа ! Уж цивилизована държава с премиер-главорез, който не се трогва даже от убийство на дете !
NAVI

2012.01.16 | 16:17

10
В БСП има място за всеки който искрено работи за успеха на партията и се противопоставя на това пагубно поведение. ПРАВ Е СЕРГО - САМО ЗА ПАРТИЯТА, А ДЪРЖАВАТА И ХОРАТА КУЧЕТА ГИ ЯЛИ. ЛИЧЛ СИ КОЛКО СА ПОЛИТИЦИ ЧЕРВЕНИТЕ ПЛЪХОВЕ МИСЛЯТ САМО ЗА СОБСТВЕНАТА СИ ОБЛАГА. ПРЕЗИДЕНТА Е НА ВСИЧКИ И ТРЯБВА ДА БЪДЕ НАДПАРТИЕН, НО СЛАБОУМНИТЕ ПОЛИТИЦИ НЕМОГАТ ДА ГО РАЗБЕРАТ. СТРАХ ЗА ПОСТА ЛИЧИ В ТАЗИ СТАТИЯ

2012.01.16 | 16:06

8
любопитен съм СерГейчето още колко пъти ще настъпи мотиката преди да се усети че кратуната му е цяла в синини?!?!?!:)))))))...Ах,забравих на червените прашки кратуните са чугунени:)))))))
ЧИК-ЧИРИК

2012.01.16 | 15:53

7
Гледаш го човек, като му вдигнеш опашката - комунист Гледа те в очите и те лъже най нагло..

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини