Министри на изслушване за НДК

  • 18 юли 2017 07:16

  • 2840
  • 3
Министри на изслушване за НДК
© Булфото

Двама настоящи и един бивш министър ще бъдат призовани и разпитвани за НДК - това са Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена, Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник, както и Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко, заради негови твърдения, че той е поискал да смени Мирослав Боршош, но когато се върнал от отпуск, вече не бил принципал на НДК.

Главният прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в ще бъде изслушан в нарочно създадената комисия в Народното събрание. Бившият директор на Двореца на културата Мирослав Боршош е разследван за нецелесъобразно използване на отпуснатите средства за ремонт на сградата и се очаква в четвъртък да му бъдат повдигнати обвинения.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2840 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2017.07.18 | 15:55

3
и какво се очаква, борша да каже усвоявах т.е. крадох, попълвах личната си сметка, наистина си мислите, че народа трева пасе, всеки, който се е докопал до държавни пари се е възползвал за лична изгода не можете да ме убедите в противното
Модератора е педал и боклук

2017.07.18 | 11:29

2
ЗАЩО БЕ ПЕДАЛ ЗАЩИТАВАШ СВИНЕТКА И БОКО ,ДУПЕТО СИ ПРЕД БОКО ПОСТАВЯШ САМО ДА НЕ ГО ЕВАТ..А МОЖЕ ТОВА И ДА ИСКА ..С КМЕТА МОЖЕ И ДА МУ Е ПИСНАЛО ,ЗА ТОВА Е И ЕРДОГАН..

2017.07.18 | 07:56

1
да не забравите да затворите вратите ей , партията на ;народа;

Добави коментар

Водещи новини