Румен Радев поздрави Еманюел Макрон по случай Националния празник на Френската република

  • 14 юли 2017 15:16

  • 2973
  • 3
Румен Радев поздрави Еманюел Макрон по случай Националния празник на Френската република
© Булфото

Българският държавен глава Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на поздрави днес френския си колега Еманюел МакронЕманюел МакронЕманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на по случай Националния празник на Френската република - 14 юли, съобщи прессекретариатът на президента.

В писмото си президентът Радев отправя благопожелания към френския народ и изразява увереност, че ползотворните контакти и тясното сътрудничество между България и Франция ще продължат да се развиват в името на общите цели на двете страни и изграждането на единна и просперираща Европа, пише в съобщението.

"Република България високо цени традиционните отношения на приятелство и стратегическо партньорство с Френската република, както и тясното взаимодействие между нашите две страни в рамките на ЕС, НАТО и международните организации", пише още държавният глава Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на по случай Националния празник на Френската република.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2973 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
генерал деси травестита !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2017.07.16 | 11:09

3
ЕЙ БОКЛУК ВЕДНАГА ВЪВ КЪЩИ ЧАКАМ ТЕ СЪС ВИБРАТОРА ЩЕ ТИ ГО НАХАКАМ ПАК ЦЕЛИЯ
БИВШ АТАКИСТ -волен ПРАВИ МИНЕТИ НА БОЙКО !!!!

2017.07.16 | 11:02

2
радев КУРВООООООООООООООООООООООООООООООО
БИВШ АТАКИСТ

2017.07.16 | 11:02

1
ТОВА Е НАЙ ДОЛНИЯ комунистически БОКЛУК рубладжия ПРОДАЖЕН

Добави коментар

Водещи новини