Борисов съжали за думите си, извини се на семейството на убитата Мирослава

  • 12 януари 2012 21:13

  • 16485
  • 49
Борисов съжали за думите си, извини се на семейството на убитата Мирослава
©

Два месеца работихме заедно с министъра на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и с директора на РДВР – Перник за разкриването на убийците на Мирослава от Перник.

И това, че не е давана информация, не означава, че не сме страдали заедно с близките и не сме направили всичко възможно,  заяви пред Фокус премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, по повод разкритото убийство на Мирослава от Перник.


Цяла нощ поддържах връзка с министър Цветанов и с екипите на ГДБОП и на полицията в Перник и бях в течения с действията на специализираните органи.

В интерес на истината за разкриването на престъплението изключително спомогна работата на следовото куче. Затова, като човек, привързан към кучетата, заявих, че то трябва да получи най-любимата си награда - храната. Съжалявам, ако съм бил разбран неправилно и нека да бъда извинен от близките, както и от всички, които са се почувствали засегнати, коментира премиерът Борисов.

Последвайте канала на

Десислава Станева
16485 49

Свързани новини

Коментари 49

Добави коментар
Един от ВАС

2012.01.15 | 12:47

45
Аве, ей!!! Всички вие от 1 до колкото още...спите ТУК и бълвате Помии!!! Ми като искате Нормален Премиер - върнете си Рокера-Гей, ве! Върнете си ЦАРЯ! Върнете си всички КРАДЦИ! ...Па после и ВИЕ емигрирайте след децата си, изгонени от ТЯХ!
krasimir

2012.01.21 | 14:14

49
to onezi izgoniha decata ni,kreten,no pone ostanaha jivi-toq gi izbiva kakvo da o4akva6 ot mutra?hubavi ne6ta ????
Много ядосан

2012.01.21 | 14:14

48
Тая банчанска мутра вече втори път кара роднините на жертвите да се извиняват на полицаи и сега даже и на следовите кучета. Абе, боклук, хората не са на себе си, от момента на отвличането или на изчезването те вече не знаят какво говорят. Полицаите именно това разбират и като истински мъже работят в именно такива условия, приели са мисията си. И кой говори в моменти на скръб за пържолки на кучето бе, изрод. Издигна се от коф-помпата до първи човек много бързо, но винаги ще си останеш тъпа селска мутра и слугинаж. Не се срамуваш да си правиш PR и с отдавна умрелите си роднини. "Комунистите убиха дедо ми!" Ами ти що отиде после при тях и стана комунист бе!? За кариера. Всички, които те издигаха и с които вървяхте заедно после ги оплю и предаде! Не че са цвете за мирисане, ама нямаш морал. И партията, и "трактора", и царя, и всички, около теб. Поне млъкни бе, че вече си се самозабравил напълно, само говна ръсиш!
Бойко Борисов е БОКЛУК

2012.01.21 | 14:13

47
И понеже е злобен и отмъстителен, и който говори против него го гони до дупка, заплашва директно, праща му биячи, полиция, данъчни, всякаква репресивна власт, търси компромати, и още по-страшно, хората не смеят да го критикуват даже. Така е стреснал родната журналистика, че те, нали и без това са без достойнство повечето, се свряха в миша дупка и си траят. Егати държавата, егати свободното слово!!!
И сега к'во стана ?

2012.01.13 | 15:46

17
... пържолки за кучето , а вас кучета ви яли ... опааа... обратното трябваше да кажа...
BALGARIN

2012.01.21 | 14:13

46
ave kreteni da vi eba putkata maina na vsi4ki ,sto ne otidete da rabotite da go eva mi se zanimavate s bat boiko,bat boiko otvori zatvora v belene da go eva i vsi4ki tam na prasetata ,mamicata vi samo diktatura za vas ina4e nema opravia

2012.01.15 | 12:41

44
Вие пък от сляпа злоба и следовото куче наредихте. Какво е виновно то, пуснали са го да търси следи и както казват "В интерес на истината за разкриването на престъплението изключително спомогна работата на следовото куче" сигурно е намерило и тялото на Мирослава, демек свършило си е работата. Като се замислите само неговата и на водача му работа са свършени и на никого друг. Дайте сега на черното да викаме бяло и да плюем и единствената добре свършена работа в случая, само за да леем злоба. А полицията като цяло колко си е свършила работата е друг належащ въпрос.
ултрас

2012.01.15 | 12:40

43
Като скочим срещу бездействието на мвр , липсата на присъди за убийство , неразкрити знакови убиойства , нарастваща корупция по високите етажи , увеличение на циганската престъпност успоредно със стимулираното от държавата тяхно развъждане и т.н. бате ви бойко и цвъко ще ни пратят миолиционери с палки да ни посплашат да продуължим да спинкаме удобния им сън , а те да продължават да ни циганизират и ограбват!

2012.01.15 | 12:39

42
"Съжалявам, ако съм бил разбран неправилно и нека да бъда извинен от близките..." - Много добре те разбрахме, Бойко. И на никого не са му притрябвали формалните ти извинения.
spas martinov

2012.01.15 | 12:39

41
lujliv sait!!!!istinskiq klip go pusnaha i toi kaza semeistvoto da se izvini na cvetanov..kak moje da ste takiva manipulatori

2012.01.15 | 12:38

40
Абе, я марш от тука бе. Говорил глупости, после отдела за пиар му казал и търчи да се извинява. Искаме нормален премиер бе, не е ли ясно? Не ти искаме глупостите, които после цял отдел добре платени пиарчици да оправят.
eee

2012.01.15 | 12:38

39
Как точно трябваше да Ви разберем, г-н Премиер? Обяснете ни, защото нашият български не е толкова добър, колкото вашия. Кое точно не сме разбрали от това, че трябва да ви се извиним? Извинявайте, че не умираме тихо и незабележимо, за да не сринем рейтинга Ви. Извинявайте, че не сме в чужбина, когато вие ни казвате че сме там, а сме заровени някъде. Другия път обещаваме да си носим телешки пържолки когато ни убиват, за да има награда за кучето, което ще ни открие.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини