Андрей Иванов: Не съм лобирал за никого (видео)

  • 11 януари 2012 10:39

  • 650
  • 0
Андрей Иванов: Не съм лобирал за никого (видео)
©

Работата ми като шеф на софийската организация на ГЕРБ се оценява от ръководството на партията и от членовете на организацията, така че няма нещо, което да ме кара да мисля, че те не са доволни от моята работа. Изборите го доказаха, защото няма как да се получат такива резултати, без организацията да е на място.

Това заяви след сутрешната пресконференция на ГЕРБ Андрей Иванов, който се оттегли от поста председател на Столичния общински съвет, но остана начело на ГЕРБ-София.

Той каза, че работният му ден като председател на СОС е бил между 12 и 14 часа в продължение на 4 години и в един момент е установил, че двата поста не могат да се съвместяват, защото по този начин човек не може да бъде пълноценен. Иванов посочи, че от 4 години групата на ГЕРБ в СОС винаги е работела като колектив. "Сега започнаха да се появяват въпроси за разделение, за лобиране - няма такова нещо, но ако това продължава, твърде е възможно да се случи. В медиите се появиха информации, че съм направил кумата си шеф на "Шейново" - говорим за една млада жена, която е 35-годишна, а моят брак е от 33 години. Няма как. Казвам го просто като илюстрация. Явно нещата няма да спрат. Не мога да си обясня - нито съм толкова значим, нито най-вероятно толкова преча на някой.

Той заяви, че няма представа защо продължават спекулациите по негов адрес продължават, но посочи, че се надява да спрат. "От 7 месеца не съм правил никаква среща с ръководството на "Софийска вода", нито пък с инвеститорите, които са от около година и няколко месеца в България. Нямам спомени да съм лобирал за нещо", категоричен бе Иванов.

Той каза, че бил проверяван и за лобиране в Столична община, но проверките са показали, че няма такова нещо.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
650 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини