Владимир Кисьов: Няма логика Андрей Иванов да остане начело на ГЕРБ - София

  • 11 януари 2012 09:18

  • 1993
  • 0
Владимир Кисьов: Няма логика Андрей Иванов да остане начело на ГЕРБ - София
©

От дълги години съм в политиката и не съм учуден от оставката на Андрей Иванов като председател на Столичния общински съвет (СОС). Той беше избран с мандат до Нова година и логичното се случи.

Това каза пред БНТ Владимир КисьовВладимир Кисьов Владимир Кисьов е български политик, кандидат за кмет на София, издигнат от СДС. Кисьов е роден от СДС, който е и бивш председател на СОС.

По думите му, фактът, че Иванов остава начело на софийската организация на ГЕРБ няма логично политическо обяснение. "Човек, ако е силна фигура, не бива да се поддава на медийния натиск. Ако човек е "чист", няма основание за притеснение.

Запитан какво е мнението му за най-вероятния нов ръководител на Общинския съвет Елен Герджиков, Кисьов каза, че всеки председател на общински съвет не трябва да забравя, че е пръв между равни и не му се полага повече власт, отколкото на всеки друг общински съветник.

"Следобед ще обмислим дали да подкрепим кандидатурата на Елен Герджиков. Който и да е новият председател на СОС, ще следим внимателно работата му", каза още Владимир КисьовВладимир Кисьов Владимир Кисьов е български политик, кандидат за кмет на София, издигнат от СДС. Кисьов е роден.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1993 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини