Захариева на среща с румънския премиер

  • 06 юни 2017 11:52

  • 2058
  • 2
Захариева на среща с румънския премиер
© Булфото (Архив)

Вицепремиерът Екатерина Захариева ще се срещне с премиера на Румъния Сорин Гриндяну и с министъра на външните работи Теодор Мелешкану.

Заместник министър-председателят по правосъдната реформа и министър на външните работи Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на ще бъде на работно посещение в Румъния утре.

В рамките на визитата си Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на ще разговаря и с румънския министър на външните работи Теодор Мелешкану. Във фокуса на срещата между двамата първи дипломати ще бъдат двустранните отношения и сътрудничеството в различните регионални формати. Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на и Теодор Мелешкану ще обсъдят още актуални теми от европейския и международния дневен ред, както и въпроси по сигурността.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
2058 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ПАЧИ

2017.06.07 | 06:36

2
НА ГРОБ

2017.06.07 | 06:36

1
Тая като я знаем колко е тъпа едва ли ще научи нещо от румънците ?????

Добави коментар

Водещи новини