Засилват сигурността по морето

  • 02 юни 2017 19:39

  • 3385
  • 0
Засилват сигурността по морето
© novini.bg

Главен комисар Младен Маринов и директорът на ГД „Национална полиция“ главен комисар Христо Терзийски проведоха работно съвещание с ръководствата на областните дирекции на Варна, Добрич, Силистра, Шумен, Търговище и Разград, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Главният секретар на МВР се запозна с актуалното състояние на работата и динамиката на оперативната обстановка в съответните областни дирекции, проблемите в осъществяването на тяхната дейност и приоритетите им за второто шестмесечие на годината.

Акцент беше поставен върху обезпечаването на летен сезон 2017, осигуряването на обществения ред и сигурност на гражданите и гостите в курортите и градовете, разположени на Черноморското крайбрежие, както и противодействие на пътнотранспортния травматизъм.

Главен комисар Маринов очерта и останалите приоритетите в работата на МВР - противодействие на конвенционалната престъпност; противодействие на контрабандата и основно незаконното разпространение на акцизни стоки; противодействие на разпространението и производство на наркотични вещества; активна работа за контрол на криминалния контингент, като подчерта, че работата по всички направления трябва да се осъществява едновременно

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
3385 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини