Радан Кънев разкри какво ще излезе от стенограмата за КТБ (видео)

  • 29 май 2017 07:53

  • 16079
  • 7
Радан Кънев разкри какво ще излезе от стенограмата за КТБ (видео)
©

Щом съдът казва, че стенограмата от президентството за КТБ не е секретна, значи не е. Аз дадох съгласие тя да бъде разсекретена. Това каза лидерът на ДСБ в оставка Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и в ефира на БТВ.

„Има неща, които са поверителни, обсъждали сме доклади на ДАНС и МВР, които няма как да се огласят“, добави той. „Нищо важно не се е случило и тази стенограма, затова тя ще предизвика разочарование. Интересно е било на предната среща, когато се е решило да няма банкова ваканция. От срещата в БНБ може да се разбере кой е искал банкова ваканция и кой не. Имало е идея да се затворят всички банки. Да не разказваме нещо, което ще стане ясно утре. Решението е в ръцете на прокуратурата. Истинският дебат се е водил в БНБ, но аз там не съм присъствал“, посочи Кънев.

Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и коментира и ситуацията при десните. „Тъй наречените патриоти и алтернативно дясно - РБ са две различни неща. Това са тежки политически противности. Партии, които са във властта, за да я консумират. Имаше много хора, които се бяха обединили, за да са на трапезата“, заяви Кънев и прогнозира, че правителството няма да изкара 4-годишен мандат.

„Вярвам, че тази тежка криза, в която е реформаторската десница трябва да се разглежда като част от тежкия път, по който върви дясното. Показах с подаването на оставка, че не ми е проблем да се оттегля. Аз съм си подал оставката, за да поема отговорност от тежките загуби на дясното. В десницата има и други лидери. Аз съм допуснал най-малко грешки тъй като съм протегнал ръка. Дори бях готов да се оттегля от предизборната надпревара, но лидерите не се съгласиха. Това показва тежко противоречие в дясно“, разкри Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и.

„В цялото дясно е необходимо лидерство, а не вечно обсъждане. Трябва да разберем, че докато нямаме обща съгласувана позиция срещу ГЕРБ няма да стане нищо. Позицията ни трябва да е принципна. Нужно е силно лице, което не е делило дясното и да даде алтернатива. Има мега политическа тема - това е политическото решение на конфликта в съдебната система. Управлението няма да е 4-годишно, защото кризата в съдебната система върви със страшна сила. Десницата трябва да предложи цялостен политически модел на управлението“, категоричен бе Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и.


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
16079 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Симо

2017.05.30 | 08:48

7
Голямо разкритие, няма що. Да докарат Василев от Сърбия, пък да видим той какво ще каже пред съда. Всичко останало са спекулации.
мухахахха

2017.05.30 | 06:24

5
Педераста с редките зъби и косматия гъз, по-добре да каже за милионите в КТБ на началника му.. .Иван Костов Командира...

2017.05.30 | 06:24

6
и на бойко курвата

2017.05.30 | 06:24

4
Ама какво дясно си ти бе комунистче злобно недоояло се?!?!
Karo

2017.05.30 | 06:23

3
А какви реклами бяха ''клиентите са ни скъпи'' аааааахахахааахаххаахахаха да ви е честит Черния Цар.
Иван

2017.05.30 | 06:23

2
Е какво е разкрил, каза си човекът в прав текст, че в тази стенограма няма нищо интересно, което някой да го впечатли и само се създава изкуствена истерия у хората.

2017.05.30 | 05:39

1
естествено , никога няма да кажете КОЙ разпрати SMS , секретно е щом идва от службите

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини