Антон Хекимян към депутати: Зрителите няма да разберат нищо, ако продължавате да се карате така

  • 18 май 2017 07:49

  • 12361
  • 4
Антон Хекимян към депутати: Зрителите няма да разберат нищо, ако продължавате да се карате така
© Булфото (архив)

Жесток скандал си спретнаха депутатите Данаил Кирилов от ГЕРБ и Филип Попов от БСП в студиото на БТВ.

Двамата спориха по темата за промените в ГПК, внесените предложения за промени от омбудсмана Мая Манолова и законопроектите на двете партии. Двамата не спряха да говорят един през друг, а водещият Антон Хекимян едвам успяваше да ги успокои. Кирилов и Попов защитаваха своите тези без въобще да се изслушват. "Мая Манолова изнудва чрез обществен натиск. Тя е една преписвачка, защото предложените от нея промени са преписани от предишни закони. Всички партии разглезихме омбудсмана, защото внасяме нейните законопроекти", обясни Кирилов.

"Нашият законопроект е много добър и не разбирам защо от ГЕРБ се инатят и не искат да го подкрепят. Те отново не искат да помогнат на гражданите", отговори Попов. "Колегата лъже и не разбира какво говори", контрира го Кирилов, като това отново разпали страстите в студиото. Антон Хекимян за пореден път се опита да успокои страстите, като заяви: "Така, като говорите един върху друг няма да станат нещата. Зрителите няма да разберат нищо", но това не попречи на двамата депутати да продължат кавгата и да не се изслушват до края на дебата. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
12361 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
bivsh atakist

2017.05.26 | 12:55

4
ПРЕДИ ИМАХМЕ МУТРИ В ДЪРЖАВАТА,СЕГА МУТРИТЕ СИ ИМАТ ДЪРЖАВА.БОКОЛАНДИЯ

2017.05.26 | 12:54

3
явно власта успива положението за да се измъкнат сухи от водата , не се ли криминализира НЕ плащането на работна заплата , най добре да се махат , живеем в 21 век , но не сме забравили и миналото си , тия пишман бизнесмени не бъдат ли обуздани ще затъваме все повече
Веселин Василев

2017.05.19 | 12:19

2
И защо каните в предаванията си такива "идиотчета"
monstakilla

2017.05.18 | 10:50

1
Свободата на словото в БОКОЛАНДИЯ е загиващ вид.

Добави коментар

Водещи новини