Цветан Цветанов обсъди с представители на Бавария възможностите за противодействие на тероризма

  • 10 май 2017 16:55

  • 2743
  • 3
Цветан Цветанов обсъди с представители на Бавария възможностите за противодействие на тероризма
©

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа проведе работна среща с председателя на Комисията за контрол на специалните служби към Баварския Ландтаг и член на подкомисията G10 Юрген Хайке и с бившия ръководен министерски съветник в Баварското министерство на правосъдието д-р Хелмут Палдер.

В разговора участваха и регионалния директор на Фондация „Ханс Зайдел“ за Югоизточна Европа д-р Клаус Физингер и ръководителя на фондацията в България Богдан Мирчев. Представителите на баварските власти са в България за участие в семинар на Фондация „Ханс Зайдел“, посветен на противодействието на нарастващите заплахи от тероризъм.

По време на срещата Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, Хайке и Палдер обсъдиха възможностите за разширяване на съвместната работа между Баварския Ландтаг и българското Народно събрание по темите, свързани с противодействие на тероризма и организираната престъпност. Договорено беше чрез фондация „Ханс Зайдел“ организирането на съвместни обучения, свързани с разследването на тероризъм. В обученията ще бъдат изучавани инструментариума на германското антитерористично законодателство, противодействието на радикализацията и сътрудничеството на национално и международно ниво между правоохранителните и правораздавателните институции на България и Германия.

Председателят на Комисията за контрол на специалните служби към Баварския Ландтаг и член на подкомисията G10 Юрген Хайке поздрави Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа за избирането му за председател на вътрешната комисия в Народното събрание. Д-р Физингер още веднъж предаде поздравленията на председателя на „Ханс Зайдел“ проф. Урсула Менле към Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и ГЕРБ за убедителната победа на изборите и формирането на правителството. Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа запозна участниците в срещата и с актуалната политическа обстановка в страната и законодателните приоритети на ГЕРБ в Народното събрание.

Последвайте канала на

Novini.bg
2743 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
hayabusa

2017.05.10 | 20:17

3
хаххахааах лди за връзване,меркел напечата брошурка със това как се минава прз бодливата тел специално за талибаните :)
bivsh atakist

2017.05.10 | 19:37

2
satanisti i sodomiti
monstakilla

2017.05.10 | 19:37

1
otbor pederugi.

Добави коментар

Водещи новини