В БСП знаят, че вотът на недоверие няма да успее

  • 01 юни 2011 20:07

  • 993
  • 2
В БСП знаят, че вотът на недоверие няма да успее
© Булфото

Опозицията няма илюзии, че подкрепата за правителството в парламента може да се промени, но аргументите за вота на недоверие трябва да бъдат чути.

Това подчерта депутатът от БСП Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно в интервю за радио Фокус.

Сред обсъжданите мотиви за вота е несправянето от страна на правителството с финансовата и икономическа криза.

„Очевидно във всички сектори има достатъчно основания и доказателства, че това правителство е негодно да управлява и води страната към упадък. Единствения въпрос, който трябва да уточним, е в кой сектор ще се спрем на мотивите, които в най-висока степен да отговарят и на обществените нагласи”, посочи Миков.

Последвайте канала на

993 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
bulgarlyari siken

2011.06.01 | 21:31

2
ebahti skapanite bilgari skaverni gadni umiraite mirsi poturlivi
choban

2011.06.01 | 20:22

1
България е една от най-силните държави в еРепублик - толкова силна, че предизвиква завистта на някои от съседите си, които се съюзиха за да ни заличат! Обявиха ни тотална война, бяхме нападнати от 5 държави едновременно - рекорд за играта! Въпреки че претърпяхме тежки поражения, ние пак възкръсваме от пепелта, уверено громим враговете си и сме устремени към победа!Ела, регистрирай се - ХОРАТА са най-ценният ресурс!!!" Можете да се регистрирате от http://www.erepublik.com/en/referrer/Tonny92

Добави коментар

Водещи новини