Николай Младенов : Няма да пращам шефа на разузнаването като посланик (видео)

  • 05 януари 2012 08:20

  • 1631
  • 1
Николай Младенов : Няма да пращам шефа на разузнаването като посланик (видео)
©

Посланици, които са били част от ДС няма да бъдат пращани зад граница. Така външният министър Николай МладеновНиколай Младенов Николай Евтимов Младенов е избран за министър на външните работи от 41-ото Народно събрание на 27 отговори в ефира на ТВ7 на информацията, че директорът на НРС Кирчо КировКирчо Киров Кирчо Иванов Киров е роден в град Силистра. Средното си образование получава в град Враца, а след ще бъде изпратен като посланик. Не сме обсъждали въпроса с премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, но тази идея противоречи на предварително очертаната позиция на кабинета да не праща дипломати – ченгета.

Ако някой си мисли че ще получи по 100 лв командировъчни за времето, когато не са били на поста си това е доста сериозно принизяване на дипломатическата служба и използването на съда при подобни случаи не е нормално, заяви Николай МладеновНиколай Младенов Николай Евтимов Младенов е избран за министър на външните работи от 41-ото Народно събрание на 27. Така той коментира съдебното решение в полза на трима от посланиците отзовани преждевременно заради принадлежност към комунистическите служби.

По отношение на бъдещата резиденция на МвнР дипломат номер 1 съобщи, че ведомството не е изхарчило нито един лев за преоборудване или ремонт на сградата на бившето шведско посолство. Държава, която уважава себе си не трябва да се разхожда по хотелите и ресторантите.

Последвайте канала на

Novini.bg
1631 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
kayozerosky

2012.01.05 | 11:53

1
УРАААААААААААААААААААА КРАЙНО ВРЕМЕ БЕ666666ЕЕЕЕЕ ГЛЕДАЙТЕ ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ НЕКОЯ СКРИТА ЛИМОННННННКАКА С МАНИКЮР!!!!!!!!!!!!!!!!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини