Методи Андреев: Отишлият си от България Пеевски реди трети кабинет

  • 29 март 2017 07:31

  • 14988
  • 5
Методи Андреев: Отишлият си от България Пеевски реди трети кабинет
© БНТ

"Да, България" е нова партия, електоратът ни е млад. Това каза в сутрешния блок на БНТ Стефан Тафров от "Да, България".

Но въпреки всички смекчаващи вината обстоятелства, нямаме извинение за това, че не влязохме в парламента, допълни той.

Не трябва да делим хората на стара и нова десница, заяви Методи Андреев от "Нова република". Срещу нас има един олигархично-мафиотски модел. Този модел не се бори със стари и нови десни избиратели – той се бори с почтени хора, които искат да се превърнат в политически фактор, за да се справят с този проблем. Аз затова излязох от ГЕРБ – защото лидерите им се инкорпорираха в този модел, приемат закони, които са единствено в интерес на едрия корпоративен бизнес. Този модел беше конструиран от правителството на Симеон СакскобургготскиСимеон Сакскобургготски Симеон Сакскобургготски е роден на 16 юни 1937 г. в София. Той е син на Цар Борис ІІІ и Царица, в чието ядро беше ДПС. В този парламент нищо ново няма да бъде прието. Отишлият си от България Пеевски сега реди трети кабинет, коментира Андреев.

По думите на Тафров процесът на мафиотизация тече още от началото на демокрацията. Взаимните обвинения между сходни формации трябва да отстъпят място на добрия тон и да видим какво може да се направи, каза Тафров.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
14988 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
ЪХ

2017.03.29 | 12:41

5
ТОЗИ СЕ ПРАВИ ЧЕ ЧАК СЕГА РАЗБРА ЧЕ МАФИЯТА Е НАВЛЕЗЛА ДЪЛБОКО В УПРАВЛЕНИЕТО НА БГ.
опорна точка

2017.03.29 | 11:53

4
Да се внушава:"ГЕРБ и ДПС са комбина" тролчета, въпреки че неговия (на методи-то) гуру Радан нареди да се внушава:"ГЕРБ и БСП са комбина"!! Тея двамата са мятат безплатно хи хи
Умник Гюро

2017.03.29 | 11:53

3
БКП/БСП е задължително да се постави извън закона заради геноцида над българския народ. С това ще започне истинската Българска демокрация!
Инженера

2017.03.29 | 11:44

2
Този индивид е един от рекордьорите по политически метаморфози - БКП, СДС, НДСВ, ГЕРБ, а сега е в Нова Република но май и там няма да остане просто защото няма келепир.Очаквайте следващи превъплъщения. Е те това са ни политиците.
маймуняк

2017.03.29 | 10:50

1
Тоя пърдел няма ли да изчезва вече от политическото пространство?Нали народа го изрита на тези избори!!!

Добави коментар

Водещи новини