Румен Радев се срещна с шефа на Международната федерация по тенис (снимки)

  • 22 март 2017 14:19

  • 2114
  • 2
Румен Радев се срещна с шефа на Международната федерация по тенис (снимки)
© Пресцентър Президентство

Държавният глава Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на прие днес на "Дондуков" 2 президента на Международната федерация по тенис Дейвид Хагърти, който е на посещение у нас. Гостът беше придружаван от президента на Българска федерация по тенис и член на борда на ITF Стефан Цветков, съобщиха от прессекретариата на Президентството.

„Вашето посещение в България е важен знак за подкрепата, която Международната тенис федерация оказва на младите таланти по пътя на тяхното развитие. Ще се радваме повече български младежи да последват успехите на Григор ДимитровГригор ДимитровГригор Димитров Димитров е български тенисист. Роден е в град Хасково. Започва да тренира тенис“, посочи по време на разговора президентът Радев.



Българският държавен глава и Дейвид Хагърти бяха единодушни, че страната ни има потенциала и готовността да бъде домакин на различни тенис турнири.

Като част от партньорството между БФТ и ITF е заложена програма за обмен на спортни и административни кадри в централата на ITF. Партньорството залага и на сътрудничество по програмата ‘’Треньорско обучение’’ свързано със семинари, обучения и курсове за повишаване на категорията по стандартите на Международната тенис федерация. През изминалата година международната централа призна официално треньорската система на БФТ.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2114 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Умник Гюро

2017.03.22 | 16:26

2
Аз не съм го избрал този Фатмак и не съм съгласен простаци да ме представляват в Европа и по света. Анатема.
КАКА КУРИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2017.03.22 | 15:03

1
радка Е МОЯТА ПУДЕЛКА СЛУША МЕ МНОГО !!!!!!!!!!!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини