Бойко Борисов: Безобразно смешно е управлявал Станишев

  • 03 януари 2012 08:14

  • 14247
  • 48
Бойко Борисов: Безобразно смешно е управлявал Станишев
©

Представяте ли си, ако нямаше криза какво строителство ще бъде, заяви в интервю за БНТ министър - председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

В рамките на шест - седем месеца електронното правителство ще се развие и то наистина трябва да стане факт, съобщи премиерът.  Той сравни държавата при предишните правителства с един автомобил, чиито части са от Мерцедес и Лада.

"Българският народ трябва да съумее да спести пари, за да плати борчовете по "Белене", влаковете "Сименс", еврооблигациите, както и други стари дългове", каза Борисов.

Министър - председателят си поставя за цел през 2012 година усвояване на повече евросредства, да се пусне цялото метро в София, както да станат факт и други обекти, които са били мечта преди за българите.

Борисов заяви, че не иска неговото правителство да допуска грешките на предишните управляващи. Той даде пример с АЕЦ "Белене", "Цанков камък" и други проекти, за които са дадени милиони, а са безобразни. "До този момент моето правителство не прави такива грешки", каза премиерът и добави, че досега кабинетът работи само за доброто на народа и даде пример с пенсионната реформа, чиято ефективност ще се види 2015 година. 

Премиерът каза още, че предишните правителства са действали на принципа - сега се женя, а след година ще легна с жената.

"Всички казват да спра да се оправдавам с предишните, но сега от къде да взема пари, за да платя версиите", попита Борисов.

"Смешно е било управлението на Сергей Станишев", заключи премиерът.

Последвайте канала на

Десислава Станева
14247 48

Свързани новини

Коментари 48

Добави коментар
777

2012.01.04 | 17:06

42
to si li4i po fizionomiata mu

2012.01.04 | 11:57

15
"Моето правителство" - глупак. Голям нарцисист си бе тиква. Като паднеш от властта сигурно на момента ще получиш удар, че не те величаят вече.

2012.01.04 | 17:06

43
да наистина работите за доброто на народа и то много добре това го разбра вече и най тъпия . Народа ти от ден на ден става все по беден а ВИЕ трупате на наш гръб . Мен не ме интересуват метро и магистрали щом масата ми е празна.
......

2012.01.04 | 11:57

14
Кой го излъга този човек,че става за политик,в цирка му е мястото.
Иван Петров

2012.01.04 | 17:07

44
Бойко Борисов продължава да дрънка глупости- щял да пусне метрото в София.Ние цял живот само София ли ще оправяме,ами какво ще става с другите бедстващи райони и селища по всички краища на България; със запустялите земи ; с ликвидираните предприятия и фирми ; с растящата безработица и с увеличаването на просяците и беднотията.Относно Станишев -Бойко да има много здраве от арменският поп. Станишев разработи най-добрата социална и икономическа политика-независимо от трудностите които изпита по време на тройната коалиция-----от двете лисици Царя и Ахмед Доган.............
Fred

2012.01.04 | 11:58

16
АСТОР бил поканил Бойко Борисов за помощник, а също така предложили му работа в цирка.........
Бля бля

2012.01.04 | 11:58

17
Тази НГ, не се усещаше празнично настроение в хората около мен, защото народа е гладен и си загуби работата, и изобщо не го интересува Тиквата какви ги говори вече защото не му вярват, на некадърните му бръщолевения. ГРОБ ще докара икономиката до фалит, и нека си разправя тиквата кой как е управлявал преди тях, но това ще му е края. Но трябва да се размърда гражданското общество, че иначе до никъде няма да стигне държавата, ако народа не вземе нещата в свой ръце!

2012.01.04 | 11:58

18
съгласен съм с теб,но за сега няма друга алтернатива за управление и хората ще гласуват за Бойко.Дано се появи някой друг стабилен политик за да го махнем тоя лъжец.

2012.01.04 | 11:58

19
Като гледам, май цялото недоволство срещу кризата се трупа на гърба на Бойко, а не той е направил кризата. Много добре си управлява правителството му, няма други варианти в предвид мощната ни икономика и световното икономическо състояние. Ако на някой му е празна масата, да спре да вика неволята...
Анонимен

2012.01.04 | 12:02

24
Мълчи подлого гербаджийска. Само можеш да кажеш колко ти платиха от ГЕРБ за този коментар? Цял живот не може само София да оправяме, и после ние от по-бедните градчета ако отидем да търсим работа в София (Тъй като гледат само тя да се развива) ни викат провинциална паплач боклук селяндури дошли от на майка си гъзъ да ни вземат работата. Разбирам че тези пари трябва да се усвояват но не е сега времето да правим магистрали (На една от които има постоянно жестоки катастрофи), и не е времето сега Герб да си пълнят джобовете, и не е времето сега да се развива София. Ние тук от глад ли да мрем?! Чакаме с надежди нашия АЕЦ да започне да се строи че малко да живнем, но онези лайна не искат. ПС: Четох на скоро в wikileaks как Америка и Франция подкупвали ГЕРБ за да не искат да се строи АЕЦ Белене от Русия, че щели да си загубят големия пазар. Живеем в демокрация (не го одобрявам, предпочитам в комунизъм да живея) но делата които се вършат изобщо не са демократични.

2012.01.04 | 02:50

13
''Безобразно смешно е управлявал Станишев'', а безобразно ТЪЖНО управлява тиквата ! На крива ракета космоса и пречи ! Ние нали затова махнахме Станишев и избрахме тебе, бе смърдел... да оправиш нещата, а не три години да ревеш, като вдовица за ... !

2012.01.04 | 11:59

20
Мутра ненормална ,ще пукнеш от властолюбие след,като те изхвърлят от властта.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини