Герджиков: Работим за намаляване на административната тежест за бизнеса (снимки)

  • 23 февруари 2017 18:15

  • 1639
  • 4
Герджиков: Работим за намаляване на административната тежест за бизнеса (снимки)
© Министерски съвет

Работим активно в интерес на намаляването на административната тежест, което може да спести милиони на бизнеса, заяви министър-председателят Огнян ГерджиковОгнян Герджиков Огнян Стефанов Герджиков е български юрист и политик, служебен премиер, председател на 39-то на среща с представители на Асоциацията на организациите на българските работодатели, цитиран от пресслужбата на Министерския съвет.

На срещата премиерът се е съгласил с необходимостта да се ускори въвеждането на електронното управление.

В рамките на разговора е била засегната темата за осигуряването на квалифицирани кадри за икономиката, както и за мотивацията на младите хора след завършване на образованието си да продължат професионалното си развитие в България. Като положителна стъпка са били изтъкнати дуалната система и взаимодействието на бизнеса с висшите учебни заведения в страната.

Асоциацията е представила пред министър-председателя приоритетите си за настоящата година. По друга поставена от тях тема - за минималната работна заплата, премиерът Огнян ГерджиковОгнян Герджиков Огнян Стефанов Герджиков е български юрист и политик, служебен премиер, председател на 39-то е уверил, че се работи по механизъм за нейното определяне.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1639 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Оху Боху

2017.02.24 | 20:53

4
Нет комунист, нет проблема!
НИНОВА И КРИМИНАЛНИТЕ МИЛИОНЕРИ ОТ ИБ

2017.02.24 | 13:03

3
КОЙ НИ УПРАВЛЯВА ДНЕС ? ТОВА СА МИЛИОНЕРИТЕ С КРИМИНАЛНО МИНАЛО ОТ ИБ НА БСП. ТЕ РАЗГРАБИХА РОДИНАТА НИ ТЕ ОСКВЕРНИХА И СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ. ГЛАВЕН ВИНОВНИК Е ДРУГАРКАТА НИНОВА.

2017.02.24 | 13:03

2
мислете го , ама много добре го мислете , че иначе направо ловите директната на към катрана

2017.02.24 | 13:03

1
преди години тези комунисти изпълзяха от селата.Сега няма нито един комунист от село.

Добави коментар

Водещи новини