Герджиков: Засега няма да се излъчва еврокомисар

  • 21 февруари 2017 11:37

  • 2862
  • 2
Герджиков: Засега няма да се излъчва еврокомисар
© Булфото

Засега няма да се излъчва еврокомисар, но в един следващ момент може да се излъчи. Това заяви служебният министър-председател Огнян ГерджиковОгнян Герджиков Огнян Стефанов Герджиков е български юрист и политик, служебен премиер, председател на 39-то в отговор на журналистически въпрос дали има консенсус между него и президента дали редовно или служебно правителство трябва да излъчи новия български еврокомисар.

На уточняващ въпрос в какъв следващ момент може да се излъчи еврокомисар, премиерът Герджиков отговори, че това зависи от обстоятелствата.

"Към днешна дата няма да се излъчи, но в следващ момент може да се излъчи", заяви министър-председателят.

Той коментира темата за следващия български еврокомисар преди участието си в тържественото събрание за 30-годишнината на европейската програма за образование "Еразъм" в аулата на Софийския университет "Св. Климент Охридски".

Последвайте канала на

Нора Виткова
2862 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
СОЦИАЛИСТИ МИЛИОНЕРИ

2017.02.21 | 22:37

2
Стефан Данаилов- с уважение, но ......стига вече го разхождате от регион на регион като панаирджйиска мечка. Милионерите- що дирят в соц партията на бедните и унижените, чедата на бивши партийни величия от далечното и близко минало- депутатството все пак не е наследствено.
Умник Гюро

2017.02.21 | 21:58

1
На Курнелия два ката в огромния червен гъ.з и... марш в Сибир!

Добави коментар

Водещи новини