Христо Иванов: Очакваме подкрепа от "Нова република" (видео)

  • 08 февруари 2017 08:46

  • 1951
  • 2
Христо Иванов: Очакваме подкрепа от "Нова република" (видео)
©

"Възникването на "Да България" бе съпроводено от всякави провокации и трудности. Николай Бареков беше един от тези, които най-много искаше да спъне нещата". Това заяви в ефира на БНТ Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския.

"Ние очакваме подкрепа от "Нова република" и не търсим конфликти, защото всеки от нас се бори за различна ниша. Но общите ни интереси са да се преборим с мафията в България", допълни той.

"Нямам никакво съмнение, че тези жалби, подадени срещу нас, ще бъдат разрешени в най-скоро време, защото нямат основание", категоричен е Иванов.

"Няма да търсим партньорство от ГЕРБ за антикорупционния закон. Аз бях много критикуван заради съдебната реформа в миналия, толкова разделен парламент. Когато не искаш да прокарваш този закон, има много провокации, на които ние станахме свидетели", смята той.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1951 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.02.08 | 19:45

1
Кои бяха против антикорупционния закон .и кои гласуваха против -ГЕРБ,ПФ БСПи ДПС ,.Какво по-вече да говорим за корупцията и производните на нея .Народе събуди се и се спаси от корупциата -ГЕРБ ДПС БСП и ПФ

2017.02.08 | 19:52

2
Да България и Нова Република остават за сега единствените партии с окрита позиция за борба с корупцията по високите етажи.ГЕРБ,БСП,ДПС ги е страх от истинска съдебна реформа-румънците го постигнаха и сега ясно се вижда,че когато корупцията се наказва според закона,има просперитет за държавата,не само за шепа хора

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини