Рашко Младенов: Най-много държа на справедливостта и честността (снимки)

  • 27 януари 2017 14:41

  • 4087
  • 0
Рашко Младенов: Най-много държа на справедливостта и честността (снимки)
© Булфото

Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко обяви, че оставя Министерството на културата с пари, въпреки че не е получил исканото увеличение от 45 млн. лв в бюджет 2017 г. Това се случи по време на церемонията по предаването на властта в ръцете на служебния министър на културата Рашко МладеновРашко Младенов Рашко Младенов е служебен министър на културата в кабинета на Огнян Герджиков. Роден е през 1947.

Той припомни, че бюджетът на МК за 2017 година е увеличен с повече от 14 милиона лева в сравнение с миналогодишния и вече е в размер на 157 млн. лева.

"Не сме пипали обаче бюджета, оставихме на Вас, министър Младенов, да определите приоритетите си", каза още Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко.

 

„Благодаря на Вежди за това, което е свършено, което се е случило дотук. Аз съм изключително добронамерен, доброжелателен и отворен за всеки, който иска да общува. Нещата, на които най-много държа, са честността и справедливостта. Ще се опитам в тези два месеца да съм справедлив и честен – в отношенията си и с моите колеги, както и с екипа на министерството“, каза служебният министър на културата Рашко МладеновРашко Младенов Рашко Младенов е служебен министър на културата в кабинета на Огнян Герджиков. Роден е през 1947.

„Досега аз съм идвал в сградата на Министерството на културата, за да моля за помощ, а сега от мен ще искат помощ и подкрепа”, каза още министърът на културата Рашко МладеновРашко Младенов Рашко Младенов е служебен министър на културата в кабинета на Огнян Герджиков. Роден е през 1947.

Служебният министър на културата отбеляза, че в рамките на два-три месеца не може да се постигнат кой знае какви значителни неща, но независимо от това ще положи максимални усилия. Министър Рашко МладеновРашко Младенов Рашко Младенов е служебен министър на културата в кабинета на Огнян Герджиков. Роден е през 1947 допълни, че се чувства компетентен в сферите на театъра, музиката и киното, като следи с професионален интерес и живо се интересува от всичко, което се случва в тези изкуства. По отношение на недвижимото културно наследство и на неговото опазване Рашко МладеновРашко Младенов Рашко Младенов е служебен министър на културата в кабинета на Огнян Герджиков. Роден е през 1947 посочи, че ще разчита много на съдействието на експертите и специалистите в сектора.

Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко пожела успех на новия министър на културата и му пожела да надгражда вече постигнатото в културната сфера. „Ще се радвам много на Вашите успехи”, каза още Рашидов.

По традиция Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко предаде на новия министър на културата Рашко МладеновРашко Младенов Рашко Младенов е служебен министър на културата в кабинета на Огнян Герджиков. Роден е през 1947 ценно фототипно копие на Манасиевата хроника, както и изданието на Министерството на културата „Съградено в два мандата”, в което е направен отчет на по-важните постижения на Министерството за посочения период.


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4087 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини