Николина Ангелкова: Позиционирахме туризма на място, на което заслужава да бъде

  • 27 януари 2017 14:20

  • 4652
  • 1
Николина Ангелкова: Позиционирахме туризма на място, на което заслужава да бъде
© Булфото (aрхив)

Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard предаде поста си на служебния ресорен министър Стела БалтоваСтела БалтоваСтела Балтова е служебен министър на туризма в кабинета на Огнян Герджиков. С указ на. Това се случи на официална церемония в Министерството на туризма.

„Благодаря на всеки от екипа затова, че позиционирахме туризма на място, на което заслужава да бъде. Благодаря и на бранша, местните власти, колегите, премиера, кабинета, медиите за това, че обективно следяхте какво се случва с работата в сектор „Туризъм“,  заяви бившият министър на туризма.

"Над 14 млн. лв. са приходите от концесии и наеми през 2016 г. За тези две години имахме изключително много предизвикателства. Предстоят ни много важни изложения през предстоящия летен сезон. Успяхме да си върнем доверието на руските туристи", каза Ангелкова.

Служебният министър на турзма Стела БалтоваСтела БалтоваСтела Балтова е служебен министър на туризма в кабинета на Огнян Герджиков. С указ на заяви: "Ще насоча вниманието си по-скоро не към броя туристи, а към качеството на туристическата услуга, която предлага България".

„Благодаря с цялото си сърце на Министерството на туризма и на Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard за това, че създаде институцията Министерство на туризма. Ще работя за продължаване на институционалното развитието на министерството. Ще разгледаме и обществените поръчки и дейността на отделните звена в институцията“, заяви Балтова.

Тя уточни, че ако намери грешки, ще се опита по най-добрия начин да се поправят и да се върви напред. „Няма как да изляза от двата ни основни приоритета. Първият е да се осигури един спокоен летен сезон, а вторият е маркетирането на националния туризъм“, добави още служебният министър на туризма.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4652 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Грозна седесарка

2017.01.28 | 22:38

1
Позиционирахте туризма в магнолиите на замъка в Банкя.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини