Огнян Герджиков в седем кадъра (снимки)

  • 27 януари 2017 10:33

  • 3541
  • 0
Огнян Герджиков в седем кадъра (снимки)
© Булфото (Архив)

Проф. Огнян ГерджиковОгнян Герджиков Огнян Стефанов Герджиков е български юрист и политик, служебен премиер, председател на 39-то влиза в политката преди повече от 10 г. Той е един от хората, които застават до Симеон СакскобургготскиСимеон Сакскобургготски Симеон Сакскобургготски е роден на 16 юни 1937 г. в София. Той е син на Цар Борис ІІІ и Царица и градят бъдещото НДСВ.

През 2001 г. е избран за председател на 39-ото Народно събрание. Професор по гражданско и търговско право в Юридическия факултет на СУ “Св. Климент Охридски”. Автор на десетки учебници, монографии, студии и статии на български, руски, немски и английски език в областта на гражданското, търговското и дружественото право.

Вижте снимките, които представят различни епизоди от неговия живот!

Проф. Огнян ГерджиковОгнян Герджиков Огнян Стефанов Герджиков е български юрист и политик, служебен премиер, председател на 39-то по време на вота на недоверие срещу кабинета на НДСВ

Заедно с Царя на Конгреса на НДСВ

Със съпартийците си Пламен Панайотов, Николай Василев и Соломон Паси

Моменти извън политиката

Една от любимите му роли е тази на преподавател по право Снимка bja.bg

Огнян ГерджиковОгнян Герджиков Огнян Стефанов Герджиков е български юрист и политик, служебен премиер, председател на 39-то има няколко авторски книги. Обича поезията.

  В президентството при представянето на служебното правителство

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
3541 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини