Правителството обсъжда с експерти предизвикателствата пред Европа

  • 26 януари 2017 09:19

  • 2272
  • 2
Правителството обсъжда с експерти предизвикателствата пред Европа
© Novini.bg

Институтът по публична администрация (ИПА) организира конференция на тема „Подготовка за европейските предизвикателства“. Събитието ще се проведе днес от 14 ч. в Гранитната зала на Министерския съвет.

По време на събитието ще бъдат разисквани ключови аспекти по актуални европейски въпроси. Ще бъде представен опит в обученията за развитие на административния капацитет за участие в процеса на вземане на решения в ЕС.

В конференцията ще участва посланикът на Република Франция в България Н. Пр. Ерик Льобедел, представители на Националната школа по администрация на Франция и Европейския институт по публична администрация в Маастрихт. Поканени са представители на държавните институции.

В края на 2016 г. ИПА стартира проект, финансиран по Оперативна програма „Добро управление“ чрез Европейския социален фонд. Целта му е развитие на специфични умения и знания, свързани с ролята на България в ЕС.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
2272 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Евродокладът

2017.01.27 | 12:17

2
от Брюксел е ясен: "Мутро-седесарската власт е вредна и позори ЕС. Ако не се вземат мерки и не изгоните сините от властта, ще ви гоним ние". И по-добре, ще отидем при Русия в Евразес.

2017.01.27 | 12:17

1
малиии , ще обучаваме паразитите как да пият човешка кръв

Добави коментар

Водещи новини