ДОСТ към ДПС: Стига с терора!

  • 20 декември 2016 15:20

  • 4697
  • 5
ДОСТ към ДПС: Стига с терора!
© Булфото (архив)

ДОСТ – Пловдив излезе с декларация по повод репресиите от страна на ДПС.

„Още от самото учредяване на ПП ДОСТ, нейните симпатизанти са подлагани на натиска и на репресиите на ръководители и симпатизанти на ДПС. Тези репресии се засилиха още повече, след като ПП ДОСТ започна да изгражда с голям ентусиазъм и широка подкрепа местните си структури. Дотолкова, че преди всяко наше учредително събрание в различните градове и села на Област Пловдив, членове на ДПС обикалят от врата на врата и заплашват хората, за да не присъстват на мероприятието. Настоящите и бъдещите ни членове са заплашвани с изгонване от работа, а представители от бизнеса – с масови проверки от институциите. С набирането на сила на ПП ДОСТ, обаче, тези заплахи преминаха в още по-ожесточени заканвания. Преди провеждане на учредителното ни събрание в кв. „Запад“ в Асеновград, собственикът на заведението беше заплашен, че ако събранието се проведе в заведението му, стъклата и витрините на помещението ще бъдат изпочупени. Тези заплахи не спряха ДОСТ и събранието се проведе, макар и в друго място и в кв. „Запад“ се учреди здрава и силна местна организация. След заплахи за посегателство над хляба, работата и работното място на хората, обаче, обезумелите от страх от успеха на ДОСТ, членове на ДПС започнаха да отправят заплахи и към здравето и живота на представителите на ДОСТ, включително и с тупалки. На 19.12.2016 г. се проведе събрание в кв. „Долни Воден“. На излизане от събранието, г-жа Бедрие Търмазова, в присъствието на депутата г-н Венцислав Каймакамов и други членове и местни учредители бе заплашена по изключително грозен начин от симпатизант на ДПС. Иляс ... препречи пътя на излизащите от събранието гости и отправи грозни закани към г-жа Търмазова. Крещейки „ще ти се случи случка“ и размахвайки показалец, мъжът нито почувства неудобство от това, че срещу него е изправена жена, нито страх от присъстващите свидетели, с очевидното спокойствие и кураж, вдъхнати му от лицата, които са го подстрекавали. Същият е известен като шофьор на народния представител от ДПС – Джевдет Чакъров.
Каузата на ДОСТ е по-силна от заплахите и терора на ДПС. Но понеже действията на ДПС са антидемократични, ние няма да ги оставим без отговор. За тоталитарното поведение на ДПС ще информираме всички посланици на ЕС и НАТО“, заявяват от ДОСТ-Пловдив.

Последвайте канала на

Десислава Станева
4697 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2016.12.21 | 12:53

1
Местане прав си .С тази паплач без наказана и безотговорна ,само Ердоган може да им свие налъмите на тия крадци и чорбаджии изидници и неграмотни .В ДПС остават само некадърните ,които се се закотвили на даржавната ясла и иси мишкуват и правят пари за сметка на партията .Но само Ердо ще им види сметката и в Турция пи в България
...

2016.12.26 | 15:27

5
Само да ти кажа че същия този Местан на който се кланяш до преди една година беше ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДПС!! Тогава приказваше съвсем различни неща, спряха му кранчето и сега се прави на интересен, но такива хора като теб винаги ще ги правят на глупаци, защото си глупак!!
Затворко

2016.12.26 | 13:57

4
Не е ли време този да си го изпратим в Турция при Ердоган, а да не се бърка в българската политика.
Няма бъдеще

2016.12.24 | 20:57

3
Население,различно от Българина,като пришълци и други анадолски видове племена.
КОЙ ?

2016.12.24 | 17:40

2
Защо плюете само по Местан и партията му ДОСТ ? С какво той е по-лош от проклятието на България Доган и партията му ДПС ? Кой създаде крадливите чудовища като Свинчугата , сивия кардинал с бялата кратуна и др . и когато му станаха неизгодни , ги хвърли на кучетата ? КОЙ !

Добави коментар

Водещи новини