Кунева за мандата: РБ е избраната политическа сила (видео+снимки)

  • 15 декември 2016 13:33

  • 4966
  • 6
Кунева за мандата: РБ е избраната политическа сила (видео+снимки)
© Пресцентър МОН

В технологичното училище "Електронни системи" вицепремиерът и министър на образованието в оставка Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22, в присъствието на президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, подписа споразумение с представителите на българската IT индустрия, предаде репортер на Novini.bg

Кунева изрази надежда, че дуалното обучение в България ще започне да се развива по-активнo и че това е нейна кауза. Не е важно каква диплома имаш, а да обичаш работата си, заяви образователният министър в оставка. Тя благодари за последователната политика на президента Плевнелиев относно професионалното образование у нас.



Пред журналисти лидерът на ДБГ припомни, че Реформаторският блок е избраната политическа сила, на която държавният глава връчи проучвателния мандат за съставяне на правителство в рамките на това Народно събрание.

Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 заяви, че се отнася със спокойствие към този акт и към възможностите, които Конституцията дава. Относно решението дали да се направи опит за съставяне на правителство или да се последва примера на ГЕРБ и БСП, които върнаха мандата, Кунева беше категорична, че трябва да гледаме сериозно на държавата си.

Тя изрази разочарование във връзка със заседанието на правната комисия, където не присъстваха всички депутати, за да бъде разгледан антикорупционният закон. Това е много лош сигнал, защото антикорупционният закон е един от най-важните закони, подчерта лидерът на ДБГ.

По думите на президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, под чийто патронаж е инициативата, индустриите на бъдещето и особено информационните технологии трябва да засилят позициите си в българското средно и професионално образование.

"Професионалното образование вече е приоритет. Никой няма правото да го поставя в ъгъла. Нито един младеж, който няма висше образование няма правото да се срамува. Не е срамно да нямаш висше образование. Една държава трябва да се срамува тогава, когато хората без висше образование не намират своята реализация. Тогава, когато младежката безработица е най-голяма сред тези, които завършват средното си образование и не могат да продължат. Една държава със сигурност трябва да се срамува когато броят на вишистите е по-голям от броя на завършващите средно образование. Средното образование е сърцето на бъдещия успех на България. Тогава, когато средното професионално образование намери своята реализация, тогава ще дойдат и повече фабрики", заяви президентът.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4966 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2016.12.15 | 21:44

6
я ,антикорупционния закон да влезе в сила ..когато тая пачавра подписа закриването на два блока на АЕЦ ,и веднага в затвора ..там да стане човек..
olele

2016.12.15 | 20:52

5
Тази като я видя , я на снимка , я по телевизията, еле пък на живо, от вътре неудържимо минапира да и тресна.....един шамар ! :/
Ха ха

2016.12.15 | 20:52

4
Реформаторският блок е избраната политическа сила за 11 метров наказателен шут ......

2016.12.15 | 20:52

3
Съгласен съм с вас, тази жена трябва да бъде спряна, на няма полза от обиди.

2016.12.15 | 20:52

2
Боклуци !!!!!!!!!

2016.12.15 | 19:57

1
Кривоуста не-наситната за власт българомразка да бъде осъдена на доживотен затвор без право на замяна при възможно най-строг режим!

Добави коментар

Водещи новини