ДБГ видя Патриотите в "коалиция на корупцията с БСП и ДПС" (видео)

  • 15 декември 2016 12:20

  • 4173
  • 6
ДБГ видя Патриотите в "коалиция на корупцията с БСП и ДПС" (видео)
© Булфото

ДБГ "вкара" Патриотите "в коалиция на корупцията с БСП и ДПС" заради антикорупционния закон. Вчера на правната комисия с гласовете на ПФ, БСП, ДПС и "Народен съюз" антикорупционният закон, на който вицепремиерът Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 и нейната политическа сила особено държат, не влезе в дневния ред за гласуване. За нас това е разтваряне на чадъра над корупцията, това е коалиция на корупцията, която вчера беше на правна комисия. Това каза пред журналисти в кулоарите на парламента Димитър Делчев от ДБГ, предаде репортер на Novini.bg

От партията на Кунева подчертаха, че ако след разговори с партньора им от управляващото мнозинство - Патриотичния фронт, не се разберат текстовете да бъдат обсъдени и гласувани от правната комисия идния вторник, няма смисъл да се правят опити за какъвто и да е кабинет в рамките на това Народно събрание.

Не може Делчев да ми дава оценка на мен, нито ми е на годините, нито на отговорността, да си дадат оценка на собствените си действия и политическа формация, има ли политическа сила Реформаторски блок, посочи председателят на ПГ на ПФ Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.
Той каза още веднъж, че цената Фронтът да подкрепи кабинет с мандата на РБ са 800 млн. лв. за увеличаване на пенсиите.

Не се натискаме за правителство, заяви лидерът на НФСБ, но посочи, че шансът за кабинет сега все още е голям, въпреки многото условия от Реформаторите, от ГЕРБ и от самите Обединени патриоти. Като пример Симеонов припомни, че управленската програма на сегашното мнозинство бе приета и подписана въпреки многото различия, но позициите са били сближени с разумен диалог и компромиси. Нещата оттук нататък зависят от мандатоносителя и ГЕРБ, заключи председателят на ПГ на ПФ.

С вчерашния знак обществото разбра, че в рамките на този парламент има прокорупционно мнозинство, което успява да спре всеки разумен опит за ефективна борба с корупцията, коментира по-рано Димитър Делчев, като подчерта, че законът е бил приоритет, деклариран както от Блока, така и от ГЕРБ, и от ПФ.

Нескопосани неща не приемаме. Когато НС има работа още 20 дни, е глупаво да се приемат на коляно такива важни текстове, обясни Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16. Още повече, че ГЕРБ са внесли почти аналогичен проект и се изисквало време, по-дълго от евентуалния "живот" на 43-то НС, предложенията да бъдат обсъдени и разисквани.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4173 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2016.12.18 | 16:12

6
бедна държава ..гладни ръбове ..прегладнели патриоти ..особенно винкели разни ..готови са майка си да заложат ..само до кокала да се докопат..
Винкел

2016.12.18 | 16:12

5
Този Делчев малко недоразвит ми се вижда. На хора с такива плоски и несъстоятелни твърдения и с такова изкривено мислене, власт не се дава.

2016.12.18 | 16:11

4
Зависи какви ще са опорните точки и разпорежданията на господарите им от Москва . Твърде е вероятна нова коалиция между БСП , ДПС и Златния г.ъз -- все рубладжийски отрепки и гъзоблизци на Алкашите !

2016.12.18 | 16:11

2
бойко курвата
болшевишки кретен и лумпен -- патриот

2016.12.18 | 16:11

3
Курва е майка ти и то тъпа селяндурска курва , готова за 2 лева да издуха и клошарите !

2016.12.18 | 16:11

1
Тия идиоти и безродните престъпници няма да приемат тоя закон ,защото самите те са олицетворение на корупцията.и точно те са обекта на корупциата .Но трябва да се намери изход .Изхода е по всякакъв начин да се ликвидира и корупцията и корумпираните.Те искат да няма закони ,да няма проверки ,да няма контрол да няма санкции ,да няма подведени под отговорност ,да няма разследване ., да има бандити ,мутри, мфиоти и престъпници

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини