Лиляна Павлова проговори за ГЕРБ, Бойко Борисов и ще участва ли в служебния кабинет

  • 30 ноември 2016 08:47

  • 21577
  • 4
Лиляна Павлова проговори за ГЕРБ, Бойко Борисов и ще участва ли в служебния кабинет
©

"Хората казват кого подкрепят и кого не. Затова и изборите са признакът, показващ любовта им към управниците. Имаше много избиратели, които ни подкрепиха и аз им благодаря". Това заяви в ефира на БТВ министърът на регионалното развитие в оставка Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена в отговор на въпрос получи ли ГЕРБ народната любов или я загуби.

"Който е мандатоносител и иска да формира служебен кабинет, трябва да го направи спрямо правилата. Нека патриотите преценят какви политики искат да подкрепят и ние ще изкажем нашите. Потвърждавам позицията на Бойко Борисов, че ще ги подкрепим, но няма да участваме вътре в това правителство", каза още тя.

"Този път успяхме да уловим снежинките във въздуха, бяхме подготвени, първият сняг не ни изненада, а пътищата бяха обработени добре", смята министърът в оставка. И поясни, че хората са били подготвени за зимните условия, а екипите, почистващи страната са били активни и, че се е получила добра симбиоза.

"За мен не е изненада оставката на Лазар Лазаров, още преди време той каза, че ако си тръгне правителството, си тръгва с нас. Той не искаше да работи с други хора. Това беше мотивът му, а не, както разни хора твърдят погрешни информации", обясни Павлова.

"Санирането не е спряно от мен. Всичко, което се изговори, са спекулации", категорична е тя.

Тя каза още, че иска да даде гаранция на хората, че когато ГЕРБ си тръгне, те ще могат да си завършат ремонтите и че си изпълняват обещанието, което са дали.

"Ще настояваме програмата за санирането да остане, ако Патриотичният фронт излъчи служебен кабинет", така отговори тя на въпрос какво би станало с тази програма при евентуална такава развръзка на нещата.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
21577 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2016.11.30 | 11:58

4
Свинетка Павлова!
Ние

2016.11.30 | 11:58

3
Ние от сливенския чакаме Лилето!

2016.11.30 | 11:58

2
Смяна на караула ,от преяли ,с по-гладни !
биби

2016.11.30 | 11:58

1
Болната тиква беше казал преди години,че не може да остане на улицата щото щели да го.......айде остани бе

Добави коментар

Водещи новини