Десислава Атанасова също намекна, че ГЕРБ може да подкрепи кабинет на РБ или ПФ

  • 30 ноември 2016 08:26

  • 4444
  • 5
Десислава Атанасова също намекна, че ГЕРБ може да подкрепи кабинет на РБ или ПФ
©

Има много въпросителни дали и на кого президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното ще връчи третия мандат за съставяне на правителство. ГЕРБ е последователен в своята политика, че няма да съставя свой кабинет.

Това каза в сутрешния блок на БНТ депутатът от ГЕРБ Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,. Все повече гласове се чуват, че е по-добре да има правителство излъчено от този парламент, отколкото служебно такова. Дали ГЕРБ ще подкрепи един такъв кабинет, ще стане ясно едва когато видим неговата структура, идеи и персонално участие. Със сигурност ГЕРБ няма да излъчи министър-председател и министри. След президентските избори някои колеги имат ръст и сега имат възможност да поемат управлението. За това трябва отговорност, смелост, кураж и подготвени кадри, защото не може да се управлява през Фейсбук и чрез декларации, каза още тя.

От вчера слушам странни неща. Когато Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г подаде оставка, защото народът реши така, чухме, че това е безотговорно за държавата. Сега, когато сме готови евентуално да подкрепим колеги, които смятат, че могат да оправдаят общественото доверие и да носят политическа отговорност, говорят, че сме обърнали палачинката. Ние сме готови за всичко. За нас няма проблем да участваме в предсрочни избори, независимо кога ще се проведат те, допълни Атанасова.

Ние винаги сме били коректни към нашите партньори през последните две години. Преживяхме какво ли не и какви ли не ситуации. Ние направихме много компромиси, за да има стабилност и управляващо мнозинство. В РБ е ясно, че има много тежки проблеми и вътрешно разделение. Сега е време за мъжко и държавническо поведение, което не виждаме в лидерите на БСП. Факт е, че вчера новоизбраният президент Румен Радев се скри и не дойде на КСНС. Той трябваше да изслуша мнението на партиите. След 22 януари той ще се срещне със същите хора и партии. Смешно е и твърдението, че щяло да има класифицирана информация на този КСНС и за това Радев не се появил. Нали е генерал? Нима един генерал няма допуск до класифицирана информация? Новизбраният президент не си взима поуки. Може да присъства на пленум на БСП, но не и на КСНС. По този начин не обединява нацията, категорична беше Атанасова.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4444 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Калмука

2016.12.01 | 14:44

5
Тежката артилерия на ГЕРБ...
До тази на снимката

2016.11.30 | 15:39

4
"Преживяхме какво ли не и какви ли не ситуации." Имаше един стар лаф - "обичам ку*вите но не и номерата им". Направо да те съжали човек колко си преживяла, поради тази причина си иди на село да си починеш от преживяното. Но надали, това което си налапала е сладко

2016.11.30 | 15:38

3
След такива политици като тази вече всеки може да бъде министър в абсурдистан
курчо

2016.11.30 | 14:37

2
Ей тия телевизии не спряха да канят разен курвор.Кво ни интересува какво е казала някаква си магистралка.

2016.11.30 | 14:37

1
Преди президентските избори ще подаваме оставка , след първият тур няма да подаваме, след вторият подаваме. Сега подаваме ама оставаме. Това ако не е мъжко поведение какво е.

Добави коментар

Водещи новини