Румен Овчаров: Кой е Бойко Борисов?

  • 31 май 2011 15:40

  • 2584
  • 3
Румен Овчаров: Кой е Бойко Борисов?
©

Румен ОвчаровРумен Овчаров Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 г. в Бургас. В периода 1979–1984 завършва висше образование в очаква подкерпа от американския посланик Уорлик, след като и той стана герой на „Уикилийкс".

Пред вестник Овчаров заявява, че очаква посланика на „Леге 10", където се намира градската организация на БСП, за да получи подкрепата, която Уорлик даде в парламента на премиера Борисов.

Днес след като бяха публикувани US доклади за Борисов, първият дипломат на САЩ у нас даде брифинг в НС, на който подчерта, че САЩ ценят Борисов, кабинета и страната ни.

Днес на пресконференция на „Позитано" 20 Овчаров смени адреса, на който чака посланика. Уорлик трябва да стои долу на „Позитано" и да подкрепи мен, Станишев и Тройната коалиция, заяви бившият енергиен министър.

Той бе категоричен, че именно по времето на Тройната коалиция е дадена най-сериозната подкрепа за американските нивестиции у нас. Едно са прегръдките, друго е реалната работа.

„Кой е Бойко Борисов", попита той и сам си отговори, че Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е премиер, който подкрепя една руска компания за горива.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2584 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.10.19 | 17:24

3
Бойко е всичко това, което ти никога няма да бъдеш! Въпросът тук е, кой по дяволите си ти? Мръсен, долен, продажен кучи син!
перде кириз

2015.10.19 | 17:24

2
В СЪРБИЯ НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ КОЙ Е БОЙКО БОРИСОВ-САМО НАШИЯ ПРЕЗИДЕНТ,ПРОКУРАТУРА И СЪД " НЕ ЗНАЯТ".
---- Прикрепено писмо (СЕГА СЕ ПРЕКРИВАТЕ С БЛАГОТ

2011.11.21 | 18:42

1
---- Прикрепено писмо (СЕГА СЕ ПРЕКРИВАТЕ С БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ,скоро обаче ще викате към "арменския поп".) ---- Подател: евгени славков До: sinod@abv.bg Относно: СЕГА СЕ ПРЕКРИВАТЕ С БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ,скоро обаче ще викате към "арменския поп". Дата: Понеделник, 2011, Ноември 21 18:17:37 ЕЕТ Добър вечер организация наречена "синод".Бихте ли ми обяснили къде в Божието Слово се казва това,което проповядвате ?! Дядо Минко Минков/Максим/ размахвайки някакви позлатени отливки какво иска да каже с това??? Не се ли засрамява на тези си години да лъже така безогледно ? Знаете ли ,че крьста е проклетията на което са разпъвани от фарисеите и садукеийте-двата рога на "овена"'.Колко са святи металните ви отливки,дървените ви богове и светите ви бради ?! Защо дядо Минко-Максим заблуждава хората с делата на "Звяра',които са проповядвани от "православна" и "католическа " религии,които са двата рога на "грьцки козел". Защо дядо Минко нарича Мария -"небесна майка" и кара хората да се молят на нея. Въобще Господ,Който е основал небето и земята и всичко що е в тях Чието име е Исус,може ли някой да го създаде ?! ЗащоТвореца Го правите творение,изявявайки истината на "звяра",чрез попове и папи и който е нечист заблудителен дух,на когото се поклониха земните племена.Това се случва,защото Сатана даде силата си на "звяра",използвайки Христовото Име да заблуди народите към погибел .!!! Ако ли пак нямам право аргументирайте се с Словото за да видим от къде ги изкопахте вашите истини .Още наричате Мария небесна майка. А някога казали на Господа : Господи,отвън те чакат майка Ти,братята Ти....,а Той им отговорил- Ето,кои са моите майка,братя и сестри-тези които слушат и изпълняват Божията Воля,посочвайки учениците Си. А дядомИнко Минков ,разбра ли ,че служи на "звяра"?! Защо ли в пророците се казва там на едно място :Любимата на жените бог ! Разбирам ви,не е въпрос на многовековна лъжа,не е и въпрос на срам,защото нямате такъв,ами е въпрос на ЗАГРАБВАНЕ чрез лъжите на "звяра",изпьляваики се от попове и католически заблудители.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини