Твърда ръка за спиране на бежанския натиск над страната, искат младите реформатори

  • 27 ноември 2016 15:37

  • 2622
  • 4
Твърда ръка за спиране на бежанския натиск над страната, искат младите реформатори
© GettyImages/Gulliver

За твърда ръка и решителни действия от всяко следващо правителство за спиране на бежанския натиск над страната ни настояват младите лидери от Третата политическата академия на десните, която се проведе в Стара Загора през почивните дни. Това съобщиха от пресофиса на ДБГ.

В заключителната резолюция младите лидери призовават в рамките на РБ да бъде организирана структура на Младежкия реформаторски блок и призовават колегите си от младежките структури на партиите партньори в Блока за незабавни действия в тази посока.

Да се сочи като панацея на проблемите на демокрацията у нас 100 процента мажоритарен вот е краен популизъм, смятат участниците във форума. Според народния представител Димитър Делчев с такава система ще влязат олигарси, хора с прякори, изборите ще струват двойно по-скъпо, ще има двуполюсен модел или максимално 3 партии в парламента.

Народният представител Антони Тренчев е призовал младите политици да се развиват експертно в професионалните си занимания извън политиката и да са гласът на РБ в регионите, в които работят. По думите му преди следващото издание на Академията Блокът вече трябва да има действащ Младежки РБ, който да има активна роля в изработването на реформаторските политики и обединителния форум на Блока в началото на следващата година.

Депутатът от ДБГ от РБ Настимир Ананиев е подчертал, че малкият и средният бизнес са гърба на икономиката и като десни политици трябва да се работи за стимулираме на облекчения за тези предприятия.

Последвайте канала на

Нора Виткова
2622 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2016.11.27 | 23:01

4
Крехки пендели, сподвижници и бъдещата бодрата смяна на Дълбоката , Гнома и сие !

2016.11.27 | 23:01

3
ДОЛУ ТЕЗИ СОРОСОИДНИ ПЕДЕРАСИ !

2016.11.27 | 23:01

2
Старите реформатори пишат про турска история, а младите къде ги сърби ?

2016.11.27 | 20:40

1
А кво ша кажете за меката китка Борисов!

Добави коментар

Водещи новини