БДЦ: Абсурдна е ситуацията в момента (видео+снимки)

  • 23 ноември 2016 15:36

  • 2493
  • 2
БДЦ: Абсурдна е ситуацията в момента (видео+снимки)
© Булфото

Румен Йончев от БДЦ коментира консултациите с президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното. Той е на мнение, че сегашното НС може да излъчи ново правителство, ако има желание, но по думите му, към този момент такова няма. Според Йончев е редно да се състави експертен кабинет, който да довърши мандата.

Йончев напомни, че пред България има много задачи и затова е редно да има експертен кабинет, предаде репортер на novini.bg.

В БДЦ са на мнение, че е логично третият мандат да бъде даден на Патриотичния фронт заради успеха на изборите и заради солидното парламентарно мнозинство, което имат.

„Сега сме изправени пред ситуацията да приемаме бюджет, зад който не стои никой. В НС всички са опозиция. Абсурдна е ситуацията“, каза Румен Йончев.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2493 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.11.30 | 10:27

2
какво ..беше това бдц ..а лайняното недоразумение ...барека и носчо .социалиста и педала с очилата и една дърта ..къде им е памука ...и защо не държат боко за ташака ...
ДОЛУ ГЕРБ ! ЗАБРАНА ЗА ТАЗИ ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА

2016.11.30 | 10:27

1
ДОЛУ ГЕРБ ! ЗАБРАНА ЗА ТАЗИ ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА ....... МАРШ......КОЛКО ГОДИНИ ГИ ТЪРПЯХМЕ ТИЯ ГЕРБОКОМУНЯГИ......

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини