Найден Зеленогорски: Москов и Ненчев са работили за държавата

  • 23 ноември 2016 07:41

  • 6077
  • 3
Найден Зеленогорски: Москов и Ненчев са работили за държавата
©

Реформаторският блок е специален обект в момента. Нямам съмнения в Москов и Ненчев, те са работили за държавата. Това обяви Найден Зеленогорски от Реформаторския блок в ефира на БТВ.

Според него атаката идва от фармацевтичните гиганти или бялата мафия, които искат да нанесат удар на здравния министър в оставка, защото им е бръкнал в джоба. "А що се отнася до Ненчев, атаката идвала от Североизток оттам идва само студ и комунизъм”, поясни Зеленогорски.

„Ние имаме 4 министъри от които 2 за 2 дни - струва ми се много загадъчно", каза той.

Зеленогорски коментира и консултациите с Плевнелиев. „Г-н президента открои нашата роля за правосъдието в България. Ние говорихме за това какво ще се случи до края на работата на парламента и за бюджета, и за референдума. Ние оценихме високо неговата работа и съжалихме, че той няма да е новият президент на България”, заяви Зеленогорски.

Депутатът от РБ определи оставката на Борисов като доста сериозен хазартен ход, който поставя бъдещето на България, а не на РБ. Ние постигнахме един много добър резултат на местните избори, представихме се добре и на президентските. На много места колегите искат да останат в РБ въпреки ДСБ, каза Зеленогорски.

Той обясни, че заедно са изчакали в една стая с Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и консултациите с президента. Той пожела успех на колегите си с новия проект. „Бих им пожелал да не горят мостове, защото утре може да им се наложи да минат по тях”, каза още Зеленогорски.
 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
6077 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.11.24 | 21:17

3
айде ..мани ..от тая работа и на двамата педали ..файдата за народа е ..все по бедни и болни..
опорна точка

2016.11.24 | 21:17

2
Еех тролчета изроди мои, много ме кефят този и Радан -Га внушаваха с Радан:" Борисов е престъпник" си мислеха че Аамбубата няма да ги закача, щото работят в нейна полза...хи хи..Малки били - излъгали се а ха хаа

2016.11.24 | 21:16

1
ЗА ДЪРЖАВАТА НАРЕЧЕНА СОБСТВЕН ДЖОБ

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини