Томислав Дончев: Нито един политик, още по-малко държавник, има правото да се обижда

  • 16 ноември 2016 09:45

  • 8272
  • 4
Томислав Дончев: Нито един политик, още по-малко държавник, има правото да се обижда
© Булфото (архив)

„Оставката на правителството не е еднолично решение на премиера и е обсъдена от министрите“, потвърди в интервю за "Преди всички" по БНР вицепремиерът Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник.

„В политиката освен аритметиката, и парламентарната политика, имат значение и други неща, като подкрепата, която чувстваш, моралното право да управляваш. Винаги сме се съобразявали и с тях“, каза Дончев и добави: „Когато е очевидно, че нямаш пълната подкрепа, губиш правото да управляваш. Не бива да се крепи само на това, че удържаш парламентарни позиции“.

„Нито един политик, още по-малко държавник, има правото да се обижда на гражданите. Това е нелепо. Не може да има обида. Очевидно има белези, че това, което правим, не е докрай правилното“, каза Дончев.

Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник коментира и кога ще бъдат може би предсрочните избори за парламент. По негови сметки те също трябва да бъдат в края на на март или в началото на април.

Последвайте канала на

Десислава Станева
8272 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ret

2016.11.18 | 10:48

4
Томиславе, ти къде виждаш в днешна България да има държавници, държавници имаше до 1944г., в Царство България, в сегашна България има само далаверджии.
ааааа Дончееев

2016.11.18 | 09:24

3
Дончев, кажете си го на глас, че да чуят всички - бедни сме, с най- ниски доходи от цяла Европа, дори Албания ни бие. Пенсиите ни са смазващо ниски, не може на тези цени да има пенсии по 160 лева !!! Корупция цари навсякъде, по общините е ужас от далавери, ти го знаеш, знаеш какво става в Габрово, така е и в другите общини. Нямаме съдебна система, върховенство на закона няма, нямаме здравеопазване, нямаме образование. Обяснете как тези неща, които не са наред ще се подобрят в следствие на асфалтирани улици, които не могат да изкарат и една година и няколко магистрали, защото вие твърдяхте, че с това трябва да се започне и всичко останали е следствие от това- асфалта. Как, по дяволите, съдебната система ще започне да функционира в следствие на асфалта и баумит изолациите, как, обяснете !

2016.11.16 | 13:35

2
Ако го е казал, както сте го написали, имаме сериозен проблем: хората, които ни управляват не са точно българи, не говорят български и превеждат дословно от чужди езици. В българския език, за разлика от английския, отрицанието е двойно ("Никой ... НЯМА право....").

2016.11.16 | 12:42

1
време е и дончев да поведе ...бащина дружина ...място му не е при боко ...просто не знам ...как ще го води ...човек прочел една книга...

Добави коментар

Водещи новини