Вигенин: Нека не подценяваме българския народ

  • 16 ноември 2016 09:14

  • 3257
  • 7
Вигенин: Нека не подценяваме българския народ
© Булфото (архив)

Едни нови парламентарни избори ще дадат друга картина в парламента и ще дадат възможност за едно по-стабилно правителство и за правителство, което реално ще обърне внимание на тежките проблеми на страната, смята Кристиян Вигенин. В предаването „Преди всички“ по БНР той заяви категорично, че в този парламент е невъзможно да има друго правителство. „Ние няма да правим такъв опит“, обясни Вигенин.

„Нека не подценяваме българския народ! Често се случва, когато анализатори, политолози, политици считат, че от ситуацията няма изход, българският народ да ни дава такъв изход. Българите проявиха здрав разум, като избраха на последните избори ген. Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на – човек, който ще даде тази стабилност. Ние искаме избори възможно най-бързо, защото това е начинът, по който можем да гарантираме нормализация на ситуацията и едно стабилно правителство, което наистина да се заеме с реформите, които сегашното правителство на ГЕРБ забрави.
Поведението на ГЕРБ, начина, по който реагират на ситуацията – създават рискове пред страната – и трябва да видим как ще излезем от нея", допълни Вигенин.

"За две години правителството на Борисов гарантира едни 16 милиарда нови заеми, така че това, което може би е характерно за някои страни, не може да се обобщава като цяло за Европа, тъй като в същото време имаме страни в Европа, които се управляват от социалисти, но техният икономически ръст е по-висок от средния за ЕС. Те не само не трупат дългове, но и обратно", каза той.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3257 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
гост

2016.11.18 | 06:55

7
Добре е да не подценяваме българският народ,но когато част от този народ е подкупен,манипулиран,изнудван,за какво подценяване говорим.

2016.11.18 | 06:55

6
иииииий що е гнусно това педалче абе Станишев как си го евал това гнусно нящо Ба? Рада Дълбоката с обратната захапка е като Мис Вселена в сравнение с тоя гнусляр Вагинегин
4

2016.11.18 | 06:55

5
Който е кръстен на вагина ....мисли като вагина
Отвратена

2016.11.18 | 06:55

4
Пия си кафето,, и отврат..... някакъв комунист ръси мозъци.... Поради каква причина ни натрапвате тази долна отрепка рано сутрин....

2016.11.18 | 06:55

2
вие не ни подценявате вие ни ограбвате най безочливо и арогантно.и вината за това ни преписвате на нас

2016.11.18 | 06:55

3
като толко народ гласува за тях, кой е виновен? Овците, които гласуват, естествено! Само си преметат властта и не спират да ограбват и тия и ония, че и предишните. А народът прост, прост, прост .... и после Що гладуваме - еми щото сте прости, за това!
stojan chadziev

2016.11.18 | 06:54

1
Pederast,samo cicas ot balgarskija narod.

Добави коментар

Водещи новини